lørdag den 5. maj 2007

Nogle gange må man være realistisk...

Hey alle,

Jeg har de seneste dage haft meget, meget travlt med flytningen, arbejde, skole og ikke mindst mit privatliv. Derfor har bloggen virkelig ikke kunnet være top prioritet, selvom jeg virkelig gerne ville have det.

Maj måned ser ud til at blive meget stressende for mig, ikke mindst på grund af at jeg skal flytte, som blandt meget andet kræver at jeg maler, indretter og falder på plads i lejligheden. Derudover har jeg en ret vigtig skole opgave, som kræver lidt opmærksomhed fra mig.

På grund af disse ting, kan jeg i øjeblikket ikke rigtig finde tid til at lave nogen indlæg på bloggen. (til dels også fordi min eksterne harddisk, med alt min musik, er pakket væk)

Det jeg prøver at sige er, at jeg holder en pause fra bloggen, men vender tilbage d. 1 Juni, med endnu mere musik.

Jeg er virkelig ked af, at jeg bliver nød til at gøre dette, men jeg vil hellere ligge kortene på bordet, i stedet for at holde jer for nar, og levere forhastede indlæg uden reelt indhold.

Som jeg altid (altså én gang) har gjort (her) når jeg holder en pause, har jeg samlet (relativt) meget musik så i har noget at lytte til, mens i venter.

DJ Premier - Mixtape Collection

Eftersom jeg tidligere har lovet at lave et indlæg om DJ Premier, så kan jeg lige så godt indfri mit løfte med det samme og give jer en lille samling af mere eller mindre kendte DJ Premier mixtapes.

 • DJ Premier - Crooklun Cuts A
 • DJ Premier - Crooklun Cuts B
 • DJ Premier - Crooklun Cuts C
 • DJ Premier - Crooklun Cuts D
 • DJ Premier - Productions And Remixes Volume A
 • DJ Premier - Productions And Remixes Volume B
 • DJ Premier - Productions And Remixes Volume C
 • DJ Premier - Productions And Remixes Volume D
 • DJ Premier - Re-Program
 • DJ Premier - Checc Ya Mail
 • DJ Premier - Pre-Matic
 • DJ Premier - New Zealand/Australia Tour Mixtape


Som sagt, ses vi den 1 Juni, hvor jeg vil vende tilbage med fornyet kræfter. Håber i har nydt bloggen indtil videre, og at mange af jer vil fortsætte med at læse med i fremtiden.

Husk at sætte kryds i kalenderen den 1 Juni, og i mellemtiden kan i jo altid læse op på nogle af de gamle indlæg for at tjekke om i har fået det hele med. (fatter stadig ikke, at der ikke er én som har givet den op for det her Young Zee album)

Peace
tba

Tryk her for at hente: DJ Premier Mixtape collection (del 1)

Tryk her for at hente: DJ Premier Mixtape collection (del 2)

Tryk her for at hente: DJ Premier Mixtape collection (del 3)

6 kommentarer:

 1. Søndagens top 8 ? :(

  SvarSlet
 2. Synes ikke du bør undskylde for at du skal flytte og derfor ikke kan opdatere din blog.. Det er et super optur initiativ, og du er trods alt selv "administrator" for bloggen.. held og lykke med flytning og opgave.

  PS. vil da også gerne se noget Gang Starr, nu du har gang i DJ Premier :)

  SvarSlet
 3. HOLY F*CKIN' SHIT MAYN!

  Dette er den bedste post siden the Black Album remixes!
  Premier laver nogen af de sygeste beats i gamet!

  TBA 4 prez - må denne blog aldrig dø ud!

  SvarSlet
 4. Mange tak! Held og lykke med opgaven!

  SvarSlet
 5. God arbejdslyst og tak for fed nok blog.

  Jeg havde totalt overset Young Zee albummet, selvom jeg egentlig havde ventet på det siden Source anmeldte det som om han var den nye Redman i sin tid.

  Quick question tho, men mindre du allerede står med malerpenslerne i hånden: Stay Gold feat. Lauryn Hill mangler den ikke fra den version du ul'ede? Jeg har den på en 12'er, som jeg købte i Dezigner Sounds af DJ Static for en masse år siden. Jeg husker det tydeligt pga linien: "what's this trash I hear? Is it STATIC like Jeru & Premier"

  SvarSlet
 6. Hey

  Lækkert indlæg! Nu vi er i genren; har du så styr på om 'DJ Premier Salutes James Brown' kan findes nogle steder opdelt i tracks?

  Har kun kunnet finde den i 2 store mix.

  - Men ellers tak for en fræk blog og god arbejdslyst.

  JW

  SvarSlet