tirsdag den 29. juli 2008

Det gamle beskidte svin er stadig savnet

Ol' Dirty Bastard - A Son Unique

Dette er en udgivelse som jeg har siddet på ret længe, men jeg har med vilje valgt at vente lidt. Dels fordi der bare ikke har været særlig mange indlæg, men også fordi det ikke rigtig har passet ind. Efter at have overværet den, for nyligt overstået, Wu Tang koncert på Vega, kunne der næsten ikke være et bedre påskud for at dele denne udgivelse med jer.

Koncerten var for mit vedkommende rigtig underholdende, dog finder jeg det utroligt at det lykkedes Ghostface, endnu engang, at ødelægge en koncert fuldstændig. Hans prima-donna attitude skal man virkelig lede længe efter. Som man kunne forvente var Ol' Dirty Bastard savnet, mindst lige så meget som Method Man og det er derfor jeg lige vil fremhæve denne "glemte" udgivelse med jer, som selvfølgelig også har en lidt spøjs historie bag sig.

"A Son Unique" skulle have været ODB's første officielle comeback album, men blev midlertidigt skrottet umiddelbart efter hans død. Rocafella var dog hurtigt ude og sige at albummet ville komme i den nærmeste fremtid, der blev endda sat en officiel udgivelsesdato på projektet, d. 9 August 2005. Men albummet blev skrottet for anden gang, i sidste øjeblik, så vidt jeg kan læse mig frem til, på grund af tvister omkring hvem der ejer Russel Jones' musik rettigheder. Der var dog nogen som havde glemt at sende de kære folk hos Apple en memo, og albummet kunne derfor købes d. 9 August 2005 over iTunes. Brøleren blev dog hurtigt opdaget og albummet var kun oppe en enkelt dag.

Heldigt for os var der i hvert fald én, som købte albummet den dag. Det er så det vi står med her. Pladen er super og man savner Ol' Dirty ekstra meget når man hører hans skøre duet med Macy Gray eller nummeret "Back In The Air" med Ghostface, som næsten (kun næsten) tangerer til at være ét af de bedste numre hans nogensinde har lavet.

Tryk her for at hente: Ol' Dirty Bastard - A Son Unique

5 kommentarer:

 1. Endnu en gang kommer du korrekt! tak for musikken, fortsæt det goe arbejde

  SvarSlet
 2. Fee, og tak.

  Det er rart at se du er kommet tilbage.

  SvarSlet
 3. Hvor er det konge. Tak for det, og velkommen tilbage fra ferie. Af ren nysgerrighed, hvordan kan det være at du bruger Megaupload istedet for Rapidshare?

  SvarSlet
 4. Fordi man kan uploade større filer på megaupload. Men jeg kan da godt bruge rapidshare til de mindre filer hvis det er.

  SvarSlet