mandag den 28. juli 2008

Bloggen vender tilbage

Hej alle,

Så er jeg tilbage fra en lang og god ferie, som har budt på lidt af hvert. Som jeg tidligere skrev cruisede mig og kæresten til Marseille, hvor vi blev i lidt over halvanden uge. Vejret var skønt og vi fik endda også oplevet et vaskeægte verdensmesterskab i petanque, det var fandme stilet.
Derudover fik vi set Barcelona en enkelt weekend, Paris på hjemturen og købt en røvfuld nyt musik, så alt i alt var det en rigtig dejlig lille ferie jeg har haft mig.

Nu er det så blevet tid til at få denne hersens blog op at køre igen, og det burde jo være en smal sag for en garvet blogger som mig, eller...

Der kommer til at ske en del ting det næste stykke tid og måneden ud, og bloggen vil nok bære præg af dette. Jeg skal nok komme ind på dette i senere indlæg, og måske (kun måske) vil det slet ikke have indflydelse på bloggen som sådan.

Ellers har jeg en masse indlæg på programmet, det vil foregå som det plejer med ca. 2-3 indlæg om ugen, plus den faste om søndagen. Med hensyn til hele det der "sunday giveaway", så har jeg bemærket at jeg mangler at få sendt de sidste 3 CD'er af sted, jeg undskylder mange gange og de bliver sendt ud i løbet af denne uge.

Sidst men ikke mindst, så har en af mine venner lavet en lille Facebook profil til bloggen, mens jeg har været væk. Det ville være super fedt hvis folk havde lyst til at adde bloggen, for eksponeringens skyld, men også så vi kan se hvem der læser med.

Peace
t

Ingen kommentarer:

Send en kommentar