torsdag den 13. november 2008

Føs'dags ønsker (del 6)

Så er det blevet tid til anden del, jeg kan allerede røbe nu at jeg ikke kommer til at nå alle ønskerne i denne her uge, så jeg må fortsætte ind i næste uge med at blive færdig. Jeg uploader pt. med ca. 12 kbs, så det tager en fucking krig at få smidt det hele op. Men i bliver ikke skuffet, det lover jeg.

Jak Progresso

Jak Progresso er horrorcore rapper i den mest horrorcore agtige forstand, som man overhovedet kan drømme om. Selv om hans tekster ikke overlader meget til fantasien, har han formået at opretholde en meget sær mystik omkring sin person. Til trods for at have lavet langt over 20 fulde albums, er det nærmest umuligt at finde noget information om ham og endnu sværere at fremskaffe de førnævnte albums. Det kan blandt andet skyldes, at en stor del af hans albums er hjemmelavede og blev lagt i folks postkasser, som en slags joke. Jeg ville nu gerne have set en random housewifes ansigtsudtryk, når hun smækkede CD'en i anlægget og blev præsenteret for numre som "Bukkake King" og "Rapped In Chains".

Ved at grave lidt i nogle horrorcore forums, er det dog lykkedes mig at finde et par albums med ham. Sandsynlighedden for at finde dem her i fysisk udgave, er lige så stor som at finde snuff i video netto's kælder udsalg. (lige bortset fra denne her)
 • Divine Art
 • Melodies For Children
 • Planet Asylum
 • Random Violence
 • The House That Jak Built
 • The Punchbuggy mixtape

4 kommentarer:

 1. Fuck' du er en gud TBA.

  Tak, mixtapet er genialt.

  Ud over det mener jeg at have læst et sted at Jak ikke så godt kan lide "Random Violence", fordi beatsne ikke er syrede nok, tror jeg.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg læste et sted at han fuldstændig afskrev "Random Violence" fordi den var alt for "pæn" i lyden.

  Desuden så prøvede jeg at købe "Dump Sites: The Unfound Dead Body Tapes" over noget som hedder tighttunes.com, men den ville ikke downloade til trods for at de glædeligt tog mine penge. Så nu kører jeg en sag med dem, gennem Paypal. Hvis det lykkedes mig at få den, så smider jeg den op på bloggen.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Åh ja... Hvis du får fat i "Dump Sites" så skylder jeg dig en babysitting eller en øl eller sådan noget.

  SvarSlet
 4. random violence er THE SHIT !!

  SvarSlet