lørdag den 29. november 2008

Der vil altid sværme meget mystik omkring denne legende

Da jeg startede denne her blog for snart 2 år siden, var der en masse udgivelser som jeg enten ikke kunne finde, eller ikke vidste fandtes. Med tiden dukker de op, enten på blogs eller på hjemmesider som har fået lov til at fritgive materialet og det kan tit overraske at disse udgivelser kan ligge i "dvale" i flere år, før de pludselig dukker op.

Det er netop tilfældet med den næste udgivelse jeg vil fremhæve, som tilfældigvis dukkede op på en blog for et lille år siden. Men som ellers havde været nærmest umulig at finde nogen information om.

The Last Emperor - The Legend Of Bigfoot

Da jeg skrev dette indlæg om The Last Emperor, havde jeg ihærdigt prøvet at finde en udgave af hans unrealesed plade "The Legend Of Bigfoot", dog uden held. Ud over at jeg ikke kunne finde selve udgivelsen, var det nærmest lige så svært at finde nogen information om den, ud over at denne skulle udkomme i 2002. 

Jeg kan ærlig talt ikke bekræfte om dette er THE "The Legend of Bigfoot". Nogle skriver dette blot er en samling af en masse B-sides og unreleased numre, mens andre siger at det altså er the real deal. Eftersom denne bootleg udkom allerede i 2001, er det ikke utænkeligt at det er den rigtige udgivelse. Men den manglende information får mig dog mest til at hælde mod det andet.

Uanset om den er "ægte" eller ej, vil jeg ikke snyde jer for noget Last Emperor goodness. Så må i selv afgøre om i tror på at dette er "The Legend of Bigfoot"

1 kommentar:

  1. Is Bigfoot Real?
    http://www.is-bigfoot-real.com/

    SvarSlet