søndag den 1. februar 2009

Sunnudagur soundtrack - Any Given Sunday

I og med der er Super Bowl i dag, så har jeg valgt et soundtrack som passer godt ind i dét tema

Any Given Sunday
For dem af jer der ikke har set Any Given Sunday, kan jeg ikke andet end anbefale den. Filmen handler om amerikansk fodbold, både på og uden for banen. Den er instrueret af Oliver Stone og det kan tydeligt ses. Det er virkelig en super film og man behøver overhovedet ikke at være fan af amerikansk fodbold for at påskønne den. Desuden kan det nævnes at LL Cool J faktisk giver en ganske hæderlig præstation i filmen, hvor han trods alt spiller over for Pacino.

Der findes to soundtracks til AGS, det ene er med en masse rap numre og det andet er uden en masse rap numre. Det er selvfølge det med en masse rap jeg har valgt at dele me jer. Soundtracket er til min egen overraskelse fyldt med fede "ekslusive" numre, som man ellers ikke ville kunne finde andre steder. 

Goodie Mob og Outkast giver med "Sole Sunday" et godt indblik i hvorfor "det gamle" Outkast er så savnet i dag. LL Cool J's "Shut 'Em Down" viser at selvom de fleste prøvede at afskrive ham allerede i 1999, så kunne han altså stadig følge rigtig, rigtig godt med. Titel nummeret med Jamie Foxx, Guru og Common er dejligt laid-back og Guru beviser han godt kan levere et godt vers uden en Premier produktion. Derudover er der nogle udemærkede numre fra Mobb Deep, Capone-n-Noreaga og Missy Elliott, som man ikke umiddelbart finder andre steder. Ellers er resten af albummet fyldt med rock numre à la Kid Rock, P.O.D. etc. samt nogle klub-venlige rap tracks fra Trick Daddy, Eve, Swizz Beatz og Mystikal. 

1 kommentar: