onsdag den 8. april 2009

Et lille musikalsk fix

Nu var i måske lige ved at tro sidste indlæg var en aprilsnar alligevel, men sådan bliver det bare fra nu af, knap så meget struktur som før, men bloggen lever.

The Fixxers (DJ Quik & AMG) - Midnight Life

Det er rigtig lang tid siden jeg har kastet min opmærksomhed over et unreleased album. Det er altid noget som jeg tidligere har gjort for at krydre lidt på bloggens øvrige indhold, og vil da også gå så vidt som at sige det er blevet en af bloggens specialiteter. Da jeg i hvert fald ikke selv er faldet over én enkelt blog som har samlet så mange unreleased albums på ét sted, som jeg har.

Denne gang er det så blevet en udgivelse, som jeg faktisk selv har fulgt meget tæt helt fra starten af. Da jeg altid har været en relativ stor DJ Quik fan (jeg ved godt han har droppet "DJ" men fuck it), var det med stor interesse at jeg fulgte dannelsen af The Fixxers, som udråbte sig selv som dem der skulle "fix the music industry". Albummet skulle være udkommet i slutningen af 2007, men blev desværre droppet, da pladeselskabet mente det var blevet bootlegget for meget og ikke turde satse på det.

Albummet er i meget grove træk et party album, det er harmløst og bliver selv beskrevet af både DJ Quik og AMG, som et "fun" album der skulle sælge en masser og der er masser af hit potentiale i en stor del af numrene. Så må man selv afgøre om man kan lide den lyd eller ej, jeg havde i hvert fald denne udgivelse i heavy rotation sidste sommer, til trods for at de næppe kommer til at "fixe" musik branchen med denne her.

6 kommentarer:

 1. sikker på han har droopet "DJ"? ret sikker på Blaqkout bliver udgivet som lavet af DJ Quik & Kurupt

  SvarSlet
 2. Han siger i hvert fald selv i flere interviews op til The Fixxers udgivelsen at han droppede "DJ", fordi han ikke længere ser sig selv som DJ. Men det ser umiddelbart stadig ud som om hans udgivelser er under navnet DJ Quik... Alt for at skabe lidt buzz omkring et projekt vel.

  SvarSlet
 3. off topic: tilbage da du lavede søndags top 8, lavede du en med remixes. der var et ret fedt techno remix af Wu-Tang Clan Aint Nuttin To Fuck Wit, hvor er det fra?

  SvarSlet
 4. Det var et Bird Peterson Remix. Det var ham som på en eller anden måde havde min blog kommentar på sin Myspace side, meget mystisk.

  Linket virker stadig og det var Søndags top 8 (del 7)

  Håber det hjælper.

  SvarSlet
 5. det gør det :) rigtig lækkert

  SvarSlet
 6. Hey Tba, nu ved jeg godt du har en junior og alt det der, Men Ecko har fødselsdag d.17. Juni og sidste år, da jeg havde fødselsdag lavede du en hel søndagens top 10 om regn..... Skal vi ikke have lavet om på det, så jeg ikke lever med skam resten af næste år?!

  SvarSlet