onsdag den 8. oktober 2008

Bun B Took It

Bun B

Efter Scarface's afbud, må Bun B siges at værre blevet dette års hovednavn. Selv om Clipse er ret store og Bishop Lamont nok skal blive en stor stjerne (hvis hans debut altså nogensinde ser dagens lys), så er der ingen af de andre kunstnere som kommer i nærheden af Bun B, ikke mindst hvis man tager mængden af hans materialle i betragtning. Hans lange karriere med UGK, har gjort Bun B til en af pionerene på dirty south scenen og det betyder selvfølgelig også at man hurtigt kommer til at tænke på netop UGK når man hører navnet Bun B, det selvom han har udgivet to rigtig gode solo albums. 

Jeg har da også valgt at uploade to UGK udgivelser, dels fordi de er meget svære (nærmest umulige) at fremskaffe, men også fordi der (ud over et par mixtapes) ikke rigtig er noget specielt at grave frem fra Bun B's solo karriere.
  • UGK - The Southern Way
  • UGK - Banned EP
The Southern Way er UGK's første udgivelse, den blev kun udsendt på kassette bånd og er så godt som umulig at grave frem. Banned EP indeholder tracks som, efter sigende, skulle være blevet "banned" fra deres anden plade "To Hard To Swallow" og blev udsendt cirka samtidig med den. EP'en er også nærmest umulig at opdrive. (der er dog én til salg på amazon for 100 dollars)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar