onsdag den 22. oktober 2008

Post 4 My Unborn Child

Jeg har længe udsat at skrive dette indlæg, mest fordi der ikke har været nogen generel grund. Men også fordi jeg ikke ville være for tidlig ude med nyheden, før jeg var 100% sikker på at alt gik godt. 

Jeg har flere gange på bloggen skrevet at der ville komme en nyhed, som måske/måske ikke ville ændre bloggen drastisk, og præcis denne dato idag er et perfekt påskud til endelig at dele den glædelige nyhed med jer alle.

Jeg skal være far, datoen er fastsat til d. 22 December med planlagt kejsersnit og jeg kan fortælle så meget, at det bliver en pige. Som i måske kan regne ud glæder jeg mig ufattelig meget og det kommer til at blive en kæmpe omvæltning for mig. Ikke mindst taget i betragtning af, at min kæreste i forvejen har en lille datter, så vi nu kommer til at have to små rendende rundt i lejligheden. Det er med det in mente, at denne nyhed kan komme til at have en indflydelse på bloggen. Jeg kan selvfølgelig ikke med garanti sige hvorvidt det vil påvirke bloggen, men jeg håber at i vil forstå enhver inkostisens, som måtte opstå på bloggen, som følge af min lille familieforøgelse 

For at dele den glædelig nyhed med jer, har jeg samlet en god gammeldags "Top 8" til jer, med numre som alle - på den ene eller anden måde - omhandler det at være far.

1) 2 Pac - Letter 2 My Unborn Child

2) Snoop Dogg, Xzibit & Kokane - Father's Day

3) Nas - Me & You (Dedicated to Destiny)

4) The Game & Busta Rhymes - Like Father, Like Son

5) Ja Rule & Ronald Isley - Daddy's Little Baby

6) Eminem - Mockingbird

7) Xzibit - Foundation

8) The Roots, Scratch & Cody Chesnutt - The Seed 2.0 (BBC Radio Live)

(Bonus Track) Stevie Wonder - Isn't She Lovely

5 kommentarer:

 1. Tillyke siger man vel ;)

  SvarSlet
 2. Congrats mester håber alt går vel.

  SvarSlet
 3. Tillykke med det.
  Håber alt går vel

  9Milli.

  SvarSlet
 4. Yeayh Tillykke med det.. Har selv samme opskrift derhjemme..

  SvarSlet