søndag den 15. juni 2008

Vatpinden får lige en tur mere

Her forleden sad jeg lige og læste nogle af mine aller første indlæg, blandt andet dette med Q-Tip. Dengang var der en som requestede albummet "Open", også med Q-Tip, og jeg lovede ham/hende at det ville komme i løbet af en uge. Desværre glemte jeg det, og nu sider jeg så her over et år senere og skal gøre det godt igen.

Q-Tip - Open

Som jeg skrev dengang er Q-Tip ramt af lidt af en forbandelse, når det kommer til at udgive musik. Dette er da også den anden plade som har formået at blive droppet. Ligesom med Kamaal The Abstract, fik hans u-kommercielle lyd skylden.
Q-Tip har lovet sine fans at han vil gøre alt for at generhverve sig sine masters, men taget i betragtning af hvor lang tid det tog ham at få fat i "Kamaal The Abstract" skal man nok ikke gøre sig de store forventninger om at se denne her plade på hylderne de næste mange år. Ikke minst taget i betragtning af at han stadig ikke har taget sig sammen til at udgive den endnu, til trods for løfter i snart 2 år.

Open er meget anderledes end "Kamaal The Abstract", men er stadig meget eksperimenterende i sit udtryk. Dette er en komplet udgave, i forhold til nogle af de versioner der flyder rundt på nettet hvor der mangler enkelte tracks.

Tryk her for at hente: Q-Tip - Open

3 kommentarer:

 1. Dope arbejde, igen

  SvarSlet
 2. så at der var en der gerne ville have "Murs - Walk like a man" til onsdags bio! den er jeg meget klar på :)
  ville være det bedste !

  SvarSlet
 3. Mojo Jojo - Syke.dk21. juni 2008 kl. 18.13

  Super skive - tak!

  SvarSlet