onsdag den 17. januar 2007

Large Professor & Q-Tip, glemte bånd (del 2)

Q-Tip - Kamaal the Abstract

Q-tip ser ud til at være ramt af en forbandelse, selvom han var medlem af den klassiske og ultranyskabende gruppe A Tribe Called Quest, har han kun udgivet 1 plade i 8 år (ja, det er så lang tid siden). Dette er til trods for at han har lavet 2 hele cd'er; "Kamaal the Abstract" og "Open", begge disse projekter blev skrottet da plade selskabet mente de var for "ukomercielle". Nu ser det så ud til at Q-Tips nyeste cd får samme behandling, da denne har skiftet navn 2 gange og været 3 år undervejs.

Kamaal the Abstract, nåede så langt som en udgivelsesdato (23 Apri, 2002) den blev endda også sendt ud som promo, der findes derfor utallige anmeldelser af pladen på nettet. Arista valgte (helt uforståeligt) at skrotte pladen da de ikke mente den kunne sælges.

Pladen er fyldt med stemningsfyldte, meget jazzede numre og her kan især nævnes: Do You Dig You, Blue Girl, Even If It's So

Q-Tip har udtalt at han overvejer at købe rettighederne så pladen endelig kan blive officielt udgivet.

Tryk her for at hente: Q-Tip - Kamaal the Abstract

3 kommentarer:

 1. Dope blog mann! Har længe vile ha finge i open med Q-tip da track listen så utrolig interessant ud! Er der noget du har mulighed for at oploade?

  SvarSlet
 2. Den er allerede på to-do listen... Burde komme i løbet af næste måned, alt efter hvor hurtig jeg bliver færdig med de andre ting jeg er i gang med at skrive.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 3. Underlig plade... fred være med at han laver sådan en plade der, men hvis det var mit label han hang i, ville jeg heller ikke udgive hans plade...

  Mojo

  SvarSlet