søndag den 7. december 2008

Sunday giveaway (del 42) - Anden advent

Bloggen er kørt i stå denne uge, på grund af en mindre opgave. Næste uge kommer til at se meget anderledes ud, og jeg har en forhåbning om at køre et relativt højt niveau de sidste uger i december. 

Jeg fortsætter dog hvor jeg slap sidste søndag, nemlig med en lidt anderledes konkurrence og ikke mindst præmie. Som nogle af jer måske ved, er der i disse advents søndage noget lidt anderledes på højkant, nemlig en CD kompileret af mig selv, som vil gå under navnet "tobeannounced presents... Rare & Unreleased".

CD'en er det som man nok vil kalde meget "limited" idet den kun bliver lavet i 8 eksemplarer, CD'en bliver afsendt umiddelbart efter Jul, da jeg ikke kan nå at få trykt cover inden da.

I sidste uge, var konkurrencen lidt for svær, der blev kun fundet én vinder og der var kun 5 som vovede at deltage. Det var ikke rigtig meningen, så jeg har prøvet at geare lidt ned i spørgsmålene, så der er flere der kan være med. Derfor er der "kun" 5 spørgsmål denne gang.

HUSK at sende svarene direkte til min mail: tobeannounced@gmail.com, vinderne bliver offentliggjort i kommentarerne og får direkte besked over mail. (PS. man kan kun vinde én CD)
 1. Riffleman hedder også? Ellay Khule
 2. Hvor mange numre har Large Proffessor produceret for Nas? 7 Nas numre + 2 remixes + 3 featurings  - Nas Will Prevail, It Ain't Hard To Tell, One Time 4 Your Mind, Halftime, Rewind, You're Da Man, Star Wars, One Love (remix), It Ain't Hard To Tell (remix), Live at the Barbeque, Stay Chisel & One Plus One.
 3. Chris Martin er bedre kendt som? DJ Premier
 4. Hvad hedder The Roots' track nr. 104? I Don't Care
 5. Bushwick Bill er? Han er medlem af Geto Boys og dværg

3 kommentarer:

 1. Igen, er der kun blevet fundet én vinder, som har fået besked over mail.

  SvarSlet
 2. fuck jeg har helt glemt at tjekke den igår/forgårs

  SvarSlet