onsdag den 10. december 2008

Tripple R (del 7)

Random Rap Randomness

Pete Rock skal eftersigende producere hele Smif-n-Wessun's næste album, der skulle også noget ekstraordinært til, for at give dem noget oprejsning ovenpå deres sidste album.

The Roots er blevet house band for et nyt late night show med Jimmy Fallon, så nu er det slut med at turnere verden rundt og smadre busser.

Der er blevet sagt og skrevet meget om Common's nyeste business venture, men her er nogle billeder at forholde sig til.

Gad vide om der snart kommer et nyt DMX album, plejer det ikke at være sådan det fungerer.

Lidt anderledes bøf i hip hop land. Bortset fra det, er jeg så den eneste der synes den nye Q-Tip er lidt... øhm... kedelig.

Kan du lave en federe Nike Air Max 90 end Luda, det tror jeg bestemt jeg kan.

Interessant blog indlæg om Souljah Boy's mange haters, jeg har stadig aldrig hørt et nummer fra ham. (jeg tror nu ikke jeg går glip af noget)

Jeg glæder mig til Royce i aften


5 kommentarer:

 1. DO NOT BITE MY SHOE!!!
  det kommer jeg helt sikkert heller ikke til - i saa fald synes jeg ihvertfald ikke om essensen af Ludacris. By the way, saa kan jeg ikke downloade det der Bigfoot album som du har smidt op, og det er bare traels!

  SvarSlet
 2. Hvorfor kan du ikke det? (altså downloade albummet) Hvad siger den? Så du egentlig de der individuelle tracks jeg smed op i kommentarerne sidst?

  SvarSlet
 3. Det nye q-tip kedeligt? Det er fantastisk!

  SvarSlet
 4. Så er det nok bare mig...

  SvarSlet
 5. Jeg kunne godt gaa hen og tro at det er fordi jeg er i Kina, de lukker de mest maerkelige ting ned, foreksempel er der visse dele af facebook som jeg ikke kan entrere, man hvad ved jeg...
  naar jeg proever paa at hente filen, saa siger den bare at siden ikke kan vises... Det er noget geil - og du har jo lagt en masse fedt op her paa det seneste, men det maa jeg bare vente med at hente til naar jeg er hjemme igen...
  Tilgengaeld har jeg lige fundet the Congos - "heart of the congos" i en eller anden random plade butik hernede - det er sgu da vildt at stoede ind i saadan noget hernede synes jeg :)

  SvarSlet