mandag den 15. december 2008

Sunday giveaway (del 43) - Tredje advent

Så blev det tredje advent og vi nærmer os julen med hastige skridt, jeg er selv begyndt at komme rimelig meget i julehumør og glæder mig som en gal til lidt ferie.

Som i nok allerede ved, så er disse "advents" giveaways lidt anderledes i forhold til de normale, i og med præmien er en selv-kompileret CD som vil gå under navnet "tobeannounced presents... Rare & Unreleased". 

Jeg har dog haft lidt problemer med at afvikle konkurrencen, enten har den været for svær eller også er det præmien der ikke er helt så interessant, uanset hvad så er det lidt ærgeligt at der indtil videre kun er fundet 2 vindere, når der burde være 4.

Denne gang vil jeg dog gøre det lidt anderledes og forhåbentlig få lidt flere med. Spørgsmålet er måske lidt aparte, men jeg blev selv lidt overrasket over svaret.
 • Hvor mange solgte albums skulle Erick Sermon, ifølge ham selv, være krediteret ved?
Jeg håber spørgsmålet er forstået, kom med et bud i kommentarerne, de to der kommer tættest på det rigtige svar, vinder en CD.

15 kommentarer:

 1. Jeg må nok hellere, specificere spørgsmålet: Hvor mange albums er der blevet solgt, hvor Erick Sermon er krediteret, dvs. hvor han får en bid af kagen? Tallet er ifølge ham selv.

  SvarSlet
 2. Så skulle der jo findes en vinder, det rigtige svar er 70 Millioner albums, i og med Marie og Peter allerede har vundet en af CD'erne så vil jeg lade den gå til en af jer andre, i og med der er to af jer som er lige tæt, så er der 3 vindere i denne uge.

  So without no further ado... Tillykke til Christian, Amalie og Carloz i har alle vundet en CD, som vil blive afsendt umiddelbart mellem Jul og Nytår. Husk nu at sende mig jeres adresser, ellers ryger CD'en til en anden.

  Peace
  t

  PS. adressen skal sende til: tobeannounced@gmail.com

  SvarSlet
 3. Vi betragter os nu som de sande vindere alligeveller. Og anbefaler alle at høre Juan Epstein podcasten med EPMD, og læse interviewet med EPMD i DUBCNN MAGAZINE #1 - kommer i marts.

  SvarSlet
 4. Vi betragter os nu som de sande vindere alligeveller. Og anbefaler alle at høre Juan Epstein podcasten med EPMD, og læse interviewet med EPMD i DUBCNN MAGAZINE #2 - kommer i marts.

  SvarSlet