onsdag den 14. november 2007

Føs'dags ønsker (del 3)

Nu begynder det at rykke og det er blevet tid til tredje del af ønskerne, denne gang bliver det en blanding af første og anden del, nemlig enkelte udgivelser blandet med et helt bagkatalog.
Jeg har læst ønskerne nøje igennem og er endnu engang blevet nød til at træffe en (måske) kedelig afgørelse. Der er en af jer som har ønsket rigtig mange kunstnere på én gang uden rigtig at specificere hvad han/hun ønskede, derfor har jeg selv valgt hvad jeg følte var interessant. Håber i kan leve med dette, og jeg kan garantere for i ikke bliver skuffet. (men det kommer først i næste indlæg)
Derudover er der blevet lavet et ønske om et dirty south tema, dette ville blive et urealistisk stort arbejde i forhold til hvad jeg har gang i med lige netop de her indlæg, men jeg vil love at jeg nok skal prøve at fremhæve netop den rap genre noget mere her på bloggen.

Nu er det så blevet tid til at indfri nogle ønsker.

Rob Swift - Soulful Fruit
Der er faktisk blevet ønsket tre albums med Rob Swift, men jeg vil ærligt indrømme at jeg ikke kunne fremskaffe "Sound Event" og derudover er der ikke nogen umiddelbar kilde der kan bekræfte at Rob Swift har lavet en plade ved navn "Evolution", så det blev desværre kun til den ene udgivelse, undkslyd.

Camp-Lo - Short Eyes EP
Hold kæft det var svært at finde den her, men her er den i hvert fald. Har ikke selv fået den hørt endnu og havde ærlig talt aldrig hørt om den, før den blev ønsket her. Det er altid dejligt at få udvidet sin musik horisont.

Big Punisher
Dejligt med noget Big Pun, helt klart en af mine yndlings rappere. Desværre får han ikke altid den respekt han fortjener, heldigvis kan vi lave om på det nu. Her er hvad jeg lige kunne grave ud af samlingen.
 • Big Punisher - Capitol Punishment
 • Big Punisher - Endangered Species
 • Big Punisher - Yeeeah Baby
 • J-Love & Big Punisher - In Memory Of...
 • J-Love & Big Punisher - In Memory Of... 2

Tryk her for at hente: Føs'dags ønsker (del 3)

1 kommentar:

 1. Heps TBA

  Takker mange gange for Camp Lo; cool at vi kan begave hinanden.

  Ha' det,

  -Stone

  SvarSlet