lørdag den 3. november 2007

Så blev det pludselig November

Tiden flyver og pludselig startede en ny måned, næsten helt uden at jeg overhovedet havde bemærket det. Så derfor kommer denne måneds update lige et par dage for sent. Som jeg tidligere har skrevet har mit liv været noget af et rod, samtidig med at jeg er i gang med et meget stort projekt, som i nok alle sammen kommer til at høre meget mere om inden for et par måneder, derfor har jeg ikke rigtig tid til bloggen. Dette har de fleste af jer nok bemærket i form af færre indlæg, men forhåbentlig ikke i det indholdsmæssige.

I Oktober fik jeg sat tags på de fleste indlæg, og jeg satser stærkt på at få sat tags på de resterende indlæg i løbet af November. Det tager en krig, men gør det hele lidt nemmere at finde, ikke mindst for mig selv.

Ellers har jeg fødselsdag i denne måned, og det vil bestemt ikke gå ubemærket hen her på bloggen.

Jeg vil slutte af med at takke alle dem som læser med her på bloggen, til trods for det lidt sløve tempo er jeg glad for at i bliver ved med at tjekke ind dag efter dag, uge efter uge.

Peace
tba

2 kommentarer:

  1. Jamen jeg bliver i hvert fald ved med at tjekke siden. Og der er vel også nogle få ting her i verden der er vigtigere end bloggen.

    Men jeg glæder mig til at finde ud af hvad det er for et projekt du har gang i.

    SvarSlet
  2. Som hiphoppere er vi skam vant til sløve tempi. Jøden brugte endda ti år på at skuffe med sit album. Du gør et fantastisk job uanset hvad. Du ryger ikke ud af min feed lige foreløbig.

    SvarSlet