søndag den 10. februar 2008

Hvad skal der ske?

Hey alle,

Den sidste uges tid har været præget af en del blandede følelser omkring hele det her blogging halløj. På den ene side kan jeg vildt godt lide at skrive bloggen og syntes egentlig at jeg gør det meget godt, på den anden side, er det til tider rigtig svært at finde tid, overskud og motivation til at blive ved. Dette skyldes til dels, den reelle tid som sådan en blog tager, men skal også findes i den manglende interaktion fra læsernes side.

Fra bloggens start har det altid været mit ønske at, i (læserne) skulle deltage aktivt i at gøre bloggen mere interessant, her tænker jeg i særdeleshed på at komme med feedback, positiv såvel som negativ. Det har aldrig på noget tidspunkt været vigtigt for mig at modtage ros eller ”props”, men jeg har altid ”inderst inde” haft et ønske om at bloggen kunne blive et samlingssted, hvor folk skrev deres meninger omkring de mange facetter af hip hop genren, som jeg så aktivt har søgt at fremhæve. Dette er desværre aldrig sket og nu lidt over ét år inde i bloggen, virker dette ønske mere fjernt end nogensinde.

Det betyder dog ikke at bloggen lukker eller noget, men er dog med til at forklare hvorfor disse ”pauser” opstår. Som sådan har jeg ikke tænkt mig at ændre noget, rent indholdsmæssigt, men jeg vil dog gøre en mere aktiv indsats for at inddrage jer som læsere, og det håber jeg i vil være med til at bygge videre på (anse derfor indlæggets titel, som værende et åbent spørgsmål til jer alle).

Peace
tba

PS. jeg ved godt at der ikke har været noget Sunday giveaway indlæg hverken denne eller sidste søndag, men jeg slår dem alle sammen til næste søndag og laver tre quizzer i én.

10 kommentarer:

 1. Dine visioner lyder virkeligt fede, og jeg vil meget gerne støtte op så godt jeg kan og deltage aktivt, så der kan opstå nogle gode debatter...

  SvarSlet
 2. Ecco said it...

  Det ville være fedt, hvis dette blev et nyt samlingssted og diskussionsforum, for hiphopheads!

  Keep uploading dopeness!

  SvarSlet
 3. Jeg er også på! Skal nok støtte ideen.

  9m.

  SvarSlet
 4. Jeg vil da godt prøve at være lidt mere aktiv. Dog synes jeg for det meste, at jeg har skrevet noget, hvis jeg har følt jeg har haft noget at skrive.  Forresten så skrev du for lang tid siden et indlæg med "American Gangster" acapellaerne. Noget med at man kunne sende sine egne remixes ind til dig. Gælder det stadig?

  SvarSlet
 5. Ja det gælder stadig.

  Peace
  t

  SvarSlet
 6. Der er tit ikke så meget at disskutere på dine indlæg. Du lukker festen som en punchline fra big L. læg op til disskution måske, eller slut af med et spørgsmål og læg ordene i munden folk. Men ellers som stadig en fantastisk blog, er ikke selv til de film du lagde op, men syntes du fortjente mere ros for den ide´. J.A.N.

  SvarSlet
 7. Fed fed side!!

  Klap dig selv på skulderen...

  SvarSlet
 8. Bare bloggen ikke lukker, så er jeg glad!

  SvarSlet
 9. Fair nok TBA, så regner jeg med at komme med et remix inden ikke alt for lang tid. Jeg har egentlig prøvet, men glemte helt, at jeg er fuldstændig talentløs, så jeg vil prøve igen.

  Ellers vil jeg give J.A.N. ret (sejt nok at sætte de punktummer ind). Der bliver sjældent lagt op til særlig meget debat.

  Og nej... Bloggen må for alt i verden ikke lukke!

  SvarSlet
 10. Vil bare knytte en hurtig kommentar.

  Bloggen er en virkelig god idé, bliv endelig ved.

  Har ikke ført tænkt på bloggen som et diskussionsforum, men kan godt se at det er oplagt nu du skriver det.

  Vil meget gerne være med til at bidrage til bloggens eksistens.

  SvarSlet