onsdag den 20. februar 2008

Onsdags bio (del 3)

Så blev det pludselig Onsdag igen, nu skal i ikke tro at bloggen er blevet en video blog, men det har bare taget så lang tid at uploade de her film, at jeg simpelthen ikke har haft tid til at sætte andet op.

Denne uge har jeg valgt et show, som der sandsynligvis er utrolig mange delte meninger om.

Method & Red

Showet blev skabt på baggrund af "How High's" store popularitet, som titlen antyder er serien centreret omkring Method Man og Redman, og handler i bund og grund om deres eskapader i et hvidt forstadsområde.

Showet opnåede meget høje seertal de første par gange, men dalede så drastisk at showet blev skrottet før seasonen nåede at slutte. Derfor blev der kun vist 9 episoder, og det er disse 9 episoder i kan se nu.

Serien er for mig på grænsen til det pinlige, men det kan jo også være sjovt nogle gange, bare ikke på den tiltænkte måde. Selvom showet i bund og grund bygger på samme formel som "Fresh Prince of Bel Air", så mangler der helt klart samme charme og "glimt i øjet", derudover er (især) Redman en ualmindelig dårlig skuespiller.

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 1

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 2

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 3

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 4

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 5

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 6

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 7

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 8

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 9

7 kommentarer:

 1. Med dine kommentarer ved jeg jo ikke om jeg tør downloade nogle episoder af frygt for tidsspilde :S

  SvarSlet
 2. Jeg vil sige det sådan eher; har man set ét afsnit, har man set dem alle... Så man kan nøjes med at downloade ét afsnit, for ligesom at få et indtryk af det.
  Hvis du ved et tilfælde kommer til at hente det afsnit ned, med sådan nogle Power Ranger agtig typer, så er det faktisk lidt sjovt, men jeg kan desværre ikke lige huske hvilken episode det er.

  SvarSlet
 3. FEDT! Har aaltid ville se om den er så ringe som folk siger den er ! Nu tager det sikkert en evighed at hente dem, men jeg skal have dem! tak for det !

  9mil.

  SvarSlet
 4. nice! jeg har ledt efter dem længe. Selvom det ikke ligefrem lyder lovende skal et sgu ses

  -maestro

  SvarSlet
 5. og by the way: fed blog! Keep it comming, jeg er en af dem der ikke har været så aktiv med comments, men jeg syntes virkelig det holder.

  -maestro

  SvarSlet
 6. Jeg har ny set 6 af afsnittene, og synes du var lidt hård ved den. Jeg synes den er meget underholdende, selvom Redman måske ikke er den fødte skuespiller.
  Men der er vel ingen tvivl om at How High er bedre. Men serien er alligevel et meget godt grin, selvom det sjælendt er en god idé når rappere går til filmen.

  SvarSlet
 7. Jeg har set de to første afsnit nu, og selvom det ikke er den store filmkunst, så er det da meget underholdende. Syntes den er god til sådan en lørdag morgen, hvor tømmermændne lige skal fordufte, og du alligevel ikke har noget bedre at tage dig til.

  SvarSlet