torsdag den 21. februar 2008

Kald det (lige) hvad du vil, Oh uh oh, der findes ingen ord...

Det er ved at være rigtig lang tid siden jeg har lavet et regulært indlæg om noget musik, og endnu længere siden at jeg har lavet et indlæg om noget af det, som jeg selv mener er lidt mit "speciale", nemlig at fremhæve unreleased albums.

L.A. Symphony - Call It What You Want

L.A. Symphony er en west coast baseret rap gruppe, men det betyder bestemt ikke at de lige umiddelbart kan sættes i bås, som "typiske" west coast artister. Stilen minder meget om Jurrasic 5, Aceyalone, Murs osv. og tracksene er hovedsagelige up-tempo og ret party orienterede.

Dette skulle have været L.A. Symphony's første plade, men blev skrottet af (for mig) ukendte årsager. Gruppen bestod på daværende tidspunkt (i 2000) af; Pigeon John, Joey the Jerk, Sharlok Poems, J-Beits, Flynn, bTwice, CookBook, UNO Mas & DJ J-Boogie, jeg kender personligt kun Pigeon John, så jeg har ikke den store viden omkring hvad man burde/kan forvente af de andre.
Udgivelsen indeholder produktioner af Prince Paul, Will.i.am og Mario C (Beastie Boys), ellers er resten af pladen selv-produceret.

Tryk her for at hente: L.A. Symphony - Call It What You Want

2 kommentarer:

 1. Det er også helt klart det bedtse ved denne blog synes jeg. Altså når der kommer uudgivede albums, demobånd og lignende op.

  Noget af det lyder da okay, men tror nu ikke lige det er min kop te.

  SvarSlet
 2. Kæææmpe ønske ! :)

  vil virkelig gerne have fat i Sloppy Seconds Vol. 1 og Sloppy Seconds Vol. 2 fra CunninLynguists.

  :) er det noget du kan smække ud ?

  SvarSlet