mandag den 25. februar 2008

Onsdags bio (del 4)

De her onsdags bio indlæg, har nærmest gjort det umuligt for mig at få skrevet nogen indlæg om mandagen eller tirsdagen. Dette skyldes i stor udstrækning den meget lange upload tid, der er på de her film, eftersom min upload hastighed ikke er vildt stor.

På den positive side, så har jeg investeret i et DVD ripper program, så jeg fremover kan sætte hele film op, uden at skulle bekymre mig om hvorvidt de allerede er tilgængelige et eller andet sted på nettet. Jeg starter ugen, med netop ét af disse DVD rips:

Nas - Made You Look: God's Son Live
Jeg har tidligere på bloggen ville lægge et audio rip op af denne koncert, men nu hvor jeg har mulighed for det, syntes jeg ikke i skulle snydes for videoen.

Ved ikke hvad jeres personlige mening er omkring denne slags koncert DVD'er, men jeg syntes faktisk de er ret fede, især når de er lige så vellykket som denne. Alene delen hvor Jadakiss og Ludacris hopper på scenen, er downloadet værd.


9 kommentarer:

 1. Syntes faktisk ikke denne live dvd er sårn VIRKELIG FED. har aldrig rigtig brudt mig om Nas live.. Jeg har det med ham som jeg har det med Talib Kweli, vil hellere hører studie versionen. Jeg mener han ødelægger jo fuldstændig "One Mic" på den her dvd ved at lade sine homies fra bravehearts rappe det hele for ham.. Eller når han lige rapper halvdelen af linjen også lader sine homies tage resten.. Det cool nok, men så skru lige op for dine homies microfoner!!!

  Delen med Jadakiss og Luda er udentvivl det bedste fra dvden sys jeg !

  Men okay.. så dårlig er den heller ikke ! Tak for det! :D

  9milli.

  SvarSlet
 2. Det her glæder jeg mig fandme til!

  wuhuu

  -Stoffer

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide sådan nogle koncertudgivelser. Noget af det bedste for mig er nok den med Jay-Z hvor han har the roots med som backup band, specielt med takeover! Shiiiat, det er så vist bare kun album udgivelse, men det er fandme fedt

  SvarSlet
 4. Hvad er det bedste program at bruge til at se den her. For hos mig i både VLC og Media player, virker det som om at hans mundrymter ikk passer med sangene . Glæder mig til at hører fra jer/dig .

  SvarSlet
 5. Og forresten, tusind tusind tak. Det er fantastisk med de ting du hoster op med. La aldrig siden uddø , glæder mig til at se mange flere ting fra dig.

  TAK

  SvarSlet
 6. Hej anonym,

  tak for de pæne ord, jeg må ærlig indrømme jeg ikke har fået gennemtjekket selve rippet, så det kan godt være lyden ikke har fulgt helt med. Jeg prøver at rippe den igen i løbet af aftenen.

  Peace
  t

  PS. Jay-Z live albummet med The Roots, er en af de bedste Jay-Z udgivelser overhovedet.

  SvarSlet
 7. Anonym her igen. Det er ikk fordi det gør det store med filmen, man får jo stadig det hele med, man sidder bare og koncentrer sig om at glo på hans mund og lytte til teksten, det er lidt nederen hahaha :D .Tba det virker som om du er rimelig glad for nas, så jeg tænkte på om du vidste hvilket album "one mic" ligger på, det er virkelig et sindsygt svedigt track.

  SvarSlet
 8. Ja, jeg er rimelig stor Nas fan, det ligger da på "Stillmatic". Som desuden er et af Nas's absolut bedste albums.
  Kan som regel købes i TP til under en hund.

  SvarSlet
 9. Helt sikkert, tusind tak. Det vil jeg gøre så. For som sagt super nummer og er du gal han går amok på det nummer på dvd'en respekt, to tha man. Men tak for dvden og det hele , det er sku fedt. Keep op the good works. Det er perfekt.

  SvarSlet