onsdag den 13. februar 2008

Onsdags bio (del 2)

For lige at afslutte det sidste indlæg, vil jeg gerne sige tak for opbakningen og alle svar/forslag er taget til efterretning. Jeg fortsætter hvor jeg slap sidste onsdag, og giver jer de sidste 5 afsnit fra Kung Faux og prøver en anderledes tilgang til selve indlægget.

Kung Faux

Som jeg nævnte sidst, var/er Kung Faux en parodi på kendte Kung Fu film, hvor man har udvalgt kendte (og mindre kendte) rappere til at "dubbe" dem.

Selvom der er sjove episoder, bliver resultatet til tider for plat og derfor ikke særlig sjovt. En af mine grunde til at "samle" på sådan nogle ting, er fordi de repræsenterer en anderledes og meget skæv del af hip hop kulturen, som jeg syntes er lidt sjov at have kendskab til.

Personlig kunne jeg godt tænke mig at vide hvad i syntes om den slags? Har den nogen relevans for kulturen? Og er der i bund og grund nogen som syntes at det er sjovt, på den måde som det nok var tiltænkt? Eller bliver det kun sjovt, fordi det er lidt kikset?

Tryk her for at hente: Kung Faux - Honey Pie

Tryk her for at hente: Kung Faux - Dirty Dee

Tryk her for at hente: Kung Faux - Funky Bottoms

Tryk her for at hente: Kung Faux - Queenie

Tryk her for at hente: Kung Faux - Break Boy

7 kommentarer:

 1. Har kun downloadet et enkelt afsnit her sidste gang du postede dem. Og der kunne jeg ikke få noget billede på. Ikke engang VLC mediaplayer kunne afspille det.

  Er der nogen der ved hvad problemet kan være?

  SvarSlet
 2. Den eneste umiddelbare grund jeg kan komme på, er at du ikke har en divx codec installeret, ellers ved jeg virkelig ikke hvad det skulle være.

  den kan du får her:
  www.divx.com

  SvarSlet
 3. Jep det var nemlig problemet... Og tak.

  Men jeg synes godt nok ikke at det er særlig sjovt. Har kun giddet se et enkelt afsnit (så det kan jo godt være at alle de andre er super sjove). Ideen er da god nok, men synes bare ikke der bliver sagt noget sjovt eller vist noget sjovt. Synes det er for plat, og jeg synes ellers ATHF er sjovt.

  Tror faktisk at de originale kung-fu film er sjovere.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det er relavant til kulturen. Man vil jo altid tjekke op for hvad ens fave rappers går rundt og laver ud over musikken. De fleste hiphoppere er jo begyndt at gå til filmen, og jeg må da indrømme jeg ku godt finde på at købe en film fordi Method Man var med, eller mos def! Så det her sku jeg helt sikkert tjekke op for!!

  At jeg så ikk syntes det er så sjovt som det nok var tænk er jo ikk noget at gøre ved, det er stadig underholdende :D

  9Milli.

  SvarSlet
 5. Jeg synes ikke lige dette er så underholdende, men der er helt sikkert brug for projekter som kung faux. det er kun når grænserne brydes at der kan ske en udvikling indenfor kulturen og det er jo netop det var tiltænkt helt tilbage da hiphoppen blev grundlagt. Sådan en som MF Doom der virkelig laver initiativer som til tider kan være utroligt sorte, sidder jeg da og klapper i hænderne over, for det er noget som aldrig er hørt før, og det baner vej for andre til udvide subgenren

  SvarSlet
 6. Jeg downloaded kun 2 af afsnittene fra sidste indlæg, men jeg synes de begge var fede.. Historien og grafikken gør det måske lidt forvirrende, men dialogerne var griner. Hvis det ikke to så lang tid, havde jeg sikkert downloadet dem alle..

  SvarSlet
 7. så blev jeg jo også nødt til at dl et afsnit. men det bekræftede mig bare i at jeg ikke ville syntes det var så sjovt. måske da jeg havde været yngre. men det nok bare mig. men jeg syntes klart der er brug alle muglige mærkelige tiltag i hip hop.

  SvarSlet