mandag den 5. januar 2009

Tripple R (del 8)

Random Rap Randomness

Som han har gjort det de sidste 5 år, opsummere Skillz endnu engang det forgangne års største Hip-Hop begivenheder. I kan stadig få de fem sidste lige her.

Nu hvor Lupe skal til at udgive sit tredje og sidste rap album er han begyndt at søge nye kreative veje at formidle sit musikalske udtryk. Hvad synes i? er det for skørt? eller er han forud for sin tid?

9th Wonder har indgået et yderst interessant samarbejde med både Duck Down og Stones Throw. Forhåbentlig bliver det en knap så kedelig affære, som hans projekter med Buckshot.

Talib Kweli og Hi-Tek har endelig påbegyndt arbejde på opfølgeren af deres mesterværk fra 2000.

DJ Scratch er lidt fortørnet over ikke at være blevet inkluderet i EPMD's nyeste projekt, selvom han selv benægter at stå bag udtalelserne.

Lidt sjov forskning om rappens oprindelse.

Suge Knight er på spil igen, og salget af Death Row bliver måske aldrig en realitet.

Premo giver os sit bud på de 20 bedste udgivelser fra 2008. Big Shug??? man er vel homies...

Hvis i ikke har Juan Epstein som fast podcast, så sørg for at få det asap. det er hands-down den bedste "non-music" podcast ude. Noreaga (jeg nægter simpelthen at skrive N.O.R.E.) giver et overraskende fedt interview og jeg glæder mig endnu mere til Capone-n-Noreaga koncerten.

Er vi stadig i '96 (wtf sker der for sangen)

1 kommentar:

 1. Word TBA! Godt at se der er så meget gang i bloggen!

  Jeg har læst et sted at lupe har udtalt at det IKKE er ham der laver de japanees cartoons sange, anyway det hella fun!!!

  Havde ikke læst det med reflection! Men det var da en god nyhed at få!

  Big up

  9Milli.

  SvarSlet