onsdag den 2. januar 2008

Årets første, men bestemt ikke sidste

Så blev det 2008 og bloggen er tilbage i fuld effekt.

Ud over at være årets første indlæg er dette også årets første update, og jeg vil som sædvanlig blot skrive et par ord om bloggen.

Bloggen vil køre nogenlunde ligesom sidste år, men vil sandsynligvis indeholde en del flere indlæg, da jeg har en forhåbning om at komme til at skrive mange "One Time For Your Mind" indlæg. Mit mål er at skrive et af disse indlæg hver gang jeg køber en ny CD, som jeg selv tror den almene tba læser gerne vil vide mere om. Derudover vil jeg kun lave denne slags indlæg med regulære udgivelser, dvs. ingen mixtapes.

I år vil jeg ikke fortsætte med "Søndagens top 8" indlæggene som i ellers har været vant, i stedet vil jeg prøve noget andet, som jeg ikke vil gå for meget i detaljer med lige nu. I stedet må i kigge ind på søndag og se hvad jeg pønser på.
Jeg ved godt at top 8 indlæggene er blevet afsluttet lidt brat, med hensyn til de geografisk tema baseret indlæg, men jeg garantere at det vil vende tilbage på et senere tidspunkt.

Ellers er der ikke så meget andet at skrive, jeg håber det nye år vil byde på flere indlæg, flere læsere og flere kommentarer.

Jeg slutter lige af med at fremhæve et tiltag, som Mad Skillz har haft gang i de sidste mange år. Der er her tale om hans "Rap Up" hvor han opsummere året der er gået med hensyn til diverse hip hop nyheder og spøjse hændelser. Jeg har lagt alle dem han har lavet op, dvs. 2002 frem til 2007.

Peace
tba

Tryk her for at hente: Mad Skillz Rap Up 2002-07

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig godt!
    Jeg ser frem til en masse gode indlæg.

    Skal nok huske at smide nogle kommentarer på vejen.

    SvarSlet
  2. Tak for det. Har faktisk kun hørt den fra 2006.

    SvarSlet