tirsdag den 30. oktober 2007

Doktoren leger

The Game - Doctor's Advocate (Unreleased Dr. Dre tracks)

Nu er tiden kommet til at sætte et punktum for Compton temaet, og jeg har derfor valgt et par numre fra The Game som man måske ikke har hørt før og som alle er produceret af en anden af Comptons største stjerner, nemlig Dr. Dre.

Da The Game i sin tid valgte at indgå i et af raphistoriens største (ikke dermed sagt bedste) beefs, sværmede der mange rygter om hvorvidt hans gamle protogé ville levere produktioner til hans nyeste plade. The Game sagde ja, 50 Cent sagde nej og Dr. Dre sagde.... ingenting.

For at slå sin påstand fast, gik The Game så langt som at kalde sit nye album "Doctor's Advocate" og han garanterede at pladen ville indeholde op til flere produktioner fra den gode doktor. Kort tid inden pladen udkom, vendte The Game 180 grader og bekendtgjorde at pladen ikke ville indeholde nogen Dr. Dre produckioner, da han ville bevise at han kunne stå på egne ben. Dette fik rygterne i gang igen, og mange folk mente at The Game havde løjet omkring Dre's hjælp, og at de Dre producerede tracks som The Game tidligere havde snakket om, blot var en stor marketingsfidus.
Efter et par måneder blev 5 tracks så leaket på internettet, efter sigende af The Game selv (som faktisk også selv leakede sit eget album), sandsynligvis for at slå sit "forhold" til Dre fast.

Tryk her for at hente: Doctor's Advocate (Unreleased Dr. Dre tracks)

2 kommentarer:

  1. Looking good, glæder mig til at høre det. Synes faktisk Game lavede flere rigtig gode "G-Unot" mxtapes.

    SvarSlet
  2. Nu har jeg hørt det. DAMN det er nice!! Jeg flækker hver gang jeg hører My Bitch. Haha... den måde tracket er bygget op. Hans Jay disses cracker mig seriøst op. Hørt før, men fuck det er fedt!

    SvarSlet