tirsdag den 18. marts 2008

New York, New York big city of dreams (del 2)

Så er jeg nået til den første af de førnævnte CD'er, jeg har talt dem nu og hvis alt går som det skal med at rippe dem osv. så burde det blive til 13 indlæg i alt. Så lad os da bare starte med den øverste i bunken.

D.O. the Fabulous Drifter & JaQe - His & Hers... the new soul og hip hop

Jeg mødte ham her foran Virgin Megastore ved Times Square, han var rigtig flink og nede på jorden. CD'en kostede 5 Dollars, og blev beskrevet som værende "Hip-Hop/Soul".

CD'en indeholder 6 tracks og skal nok fungere som EP, den er relativt professionelt presenteret i pap/indlægs cover, med et stille og roligt cover billede og pænt layout.

Lad os tage hul på musikken, jeg vil kun lytte CD'en igennem en enkelt gang og så lige skrive min umiddelbare mening. Det bliver nok proceduren med de fleste af disse CD'er, så kan i selv fylde mere på i kommentarerne hvis der er noget i syntes der skal fremhæves.

Musikken er meget forskellig fra nummer til nummer, sandsynligvis for at fremhæve de forskellige "stile" han besidder. Der er kun ét nummer med den kvindelige sangerinde, JaQe, det gør ikke så meget da hun ikke er helt vildt dygtig, og det virker egentlig lidt underligt at hun bliver kreditteret som "med-kunstner". D.O. gør det tilgengæld rigtig, rigtig godt og minder lidt om en blanding af Masta Ace og Murs og det er en meget god combo. Beatsene er gode og velproduceret og passer godt til de enkelte numre, bortset fra ét enkelt; "I Get What I need", som er virkelig dårligt. Med lidt bedre masterering og et lidt skarpere flow, så ville jeg helt klart tjekke en fuld-længdes plade ud med ham her.

www.myspace.com/fivepointsplan

Tryk her for at hente: D.O. the Fabulous Drifter & JaQe - His & Hers... the new soul og hip hop

5 kommentarer:

 1. Tusind tak - Det glæder jeg mig til at hører :)

  SvarSlet
 2. Og velkommen hjem forresten :)

  SvarSlet
 3. Efter en hurtig gennemlytning synes jeg faktisk at det er fedt nok. Især "Grizzly Gray-V" og "Music That's Sayin' Somethin". Jeg er helt enig i, at "I Get What I Need" er nedern.

  Men det må da være fedt for dig at have sådanne udgivelser her, hvis nu folk bliver kendte engang.

  SvarSlet
 4. "Music That's Sayin' Somethin" er helt klart også det bedste efter min mening, syntes også det er fedt at købe den slags udgivelser, da man ellers (sandsynligvis) aldrig ville høre det under andre omstændigheder. Og hvis der bare er en perle i blandt alt lortet, så er det sgu det hele værd.

  SvarSlet
 5. Intet med emnet at gøre - sorry ;)
  Men kommer onsdags bioen ikk op idag ?

  Rigtig fede ting du har gang i glæder mig til meget mere.

  SvarSlet