onsdag den 5. marts 2008

Onsdags Bio (del 5) - New York Shit (del 3)

Jeg fik da alligevel klemt to indlæg ind, inden denne onsdags bio. Denne gang holder jeg det inden for New York's rammer, og selvom sidste uges bio indlæg også var rimelig New York agtig, så bliver det vidst ikke meget mere New York end denne her:

Wild Style
Wild Style burde i alle sammen kende, og i har sikkert også alle set den på et eller andet tidspunkt. Jeg kan ikke skrive så meget som ikke allerede er blevet sagt, så jeg håber blot at i nyder den.

Filmen er delt op i mange små filer. Saml alle filerne i én mappe og åbn .zip filen så vil filmen blive pakket ud til én fil, god fornøjelse.

Tryk her for at hente: Wild Style (del 1)

Tryk her for at hente: Wild Style (del 2)

5 kommentarer:

 1. Hej TBA. Nu har jeg prøvet adskillige gange at åbne linket, men når jeg åbner og kommer ind på megaupload, så skriver den "linket du har valgt er desværre ikke tillgængeligt. Håber det kan ordnes, vil virkelig gerne have denne film.

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke lige hvad der sker med mine links, jeg tjekker dem så snart jeg kommer hjem, det bliver dog nok først helt ordnet i morgen eftermiddag.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Helt sikkert !
  Tak for det .

  SvarSlet
 4. Jeg havde jo selvfølgelig slettet filmen fra min harddisk, så jeg skulle lige rippe den igen. Derfor den lange ventetid, men nu er det ordnet.

  SvarSlet
 5. Jeg ville have Wild Style og fik Style wars....

  SvarSlet