torsdag den 27. marts 2008

Onsdags bio (del 7) og lettere forsinket

Jeg havde da overhovedet ikke fattet at det har været onsdag, i plejer ellers at være rimelig gode til at påminde mig hvis mine indlæg er sent på den. Men nu er jeg klar og har fundet 4 film, som også er værdige til at udfylde indlæg nr. 200.

AND 1 Mixtape


Hip hop og basket er nærmest altid gået hånd i hånd, selvom at basket delen er faldet lidt i baggrunden for mit vedkommende, også bare generelt i Danmark, jeg kan huske da jeg sad ude foran US Style med 40 andre hip hop/basket freaks og byttede basket kort, det var dengang Sean Kemp, Charles Barkley, Scotty Pippen og Karl Malone var konger, men nu virker det anderlede. Der er selvfølgelig Gam3, men jeg tror i kan følge mig.

Tilbage til filmene, jeg har et lidt nostalgisk forhold til disse AND 1 mixtapes, jeg havde vol. 1 og 2 på VHS og spillede dem i stykker, senere faldt jeg over nogle af de nyere udgivelser, men det er bare ikke helt det samme. Jeg har valgt de første 4 film, da jeg synes der kom et skift i stilen og vandrede for langt væk fra formlen, om bare at være et rap mixtape + bakset. (de andre skal nok komme på et tidspunkt)

Tryk her for at hente: And 1 Mixtape Vol. 1

Tryk her for at hente: And 1 Mixtape Vol. 2

Tryk her for at hente: And 1 Mixtape Vol. 3

Tryk her for at hente: And 1 Mixtape Vol. 4

3 kommentarer:

  1. det er da kun indlæg nummer 195.

    SvarSlet
  2. ahhh!!!! jeg laver mange fejl, lige for tiden. Det er fordi jeg har 5 kladder liggende, jeg skal nok gøre det godt igen.

    t

    SvarSlet