tirsdag den 13. maj 2008

Onsdags bio (del 13) - Dybb pøbel (del 3)

Dag tre i Mobb Deep tema ugen, og jeg har gravet en lille goodie frem, som jeg er sikker på der er mange af jer der hverken har set, eller måske endda hørt om.

Murda Muzik (The Movie)
Denne film skulle være kommet ud, lige i hælene på Murda Muzik pladen, men på grund af en fejlslagen distributionsaftale, måtte befolkningen vente helt til 2004 før de kunne se det endelige projekt.
Filmen er en regulær spillefilm, den er skrevet og produceret af Prodigy. Mobb Deep spiller med i filmen som dem selv, de har ikke hovedrollerne, men de spiller en central rolle i filmens handling. Hvis man tager filmen for hvad den er, og kigger gennem fingrene på det til tider (meget) dårlige skuespil, så er det faktisk en okay film, som passer fint ind i hele Mobb Deep universet.

5 kommentarer:

 1. Jeg har desværre haft nogle problemer med at downloade de sidste tre indlæg, så dem kan jeg ikke udtale mig om, men vil bare sige at du gør et fantastisk arbejde!

  SvarSlet
 2. har adrig hørt om denne udgivelse.. men jeg vil da helst sikkert tjekke den ud. Tror det er en god griner!

  Tak for det? Hvad syntes du egentlig om H.N.I.C 2?

  9Milli

  SvarSlet
 3. Hej flyingrose,

  hvad er problemet, jeg kan prøve at uppe dem igen. Eller det kan måske være nogle browser problemer, de virker fint, på min firefox, Opera, Explorer og på min kærestes Safari.

  9milli, jeg har et "One time for your mind" indlæg, med H.N.I.C. 2 som jeg smider op, så snart jeg kan løsrive mig fra GTA4.

  Tak for kommentarerne, peace
  t

  SvarSlet
 4. Tror bare det er sendspace min computer ikke er så glad for :)

  SvarSlet
 5. Det hjalp at bruge Safari :)

  SvarSlet