søndag den 25. maj 2008

Sunday giveaway (del 21)

Jeg er blevet nød til at revurdere et enkelt af bloggens faste indlæg, det drejer sig om Onsdags Bio indlæggene, som (nærmest) fra starten af har været forsinket eller problem plaget. Derfor har jeg beklageligvis besluttet helt at droppe Onsdags Bio indlæggene, og i fremtiden vil det måske blive et månedligt tiltag i stedet, da det pt. nærmest er umuligt for mig at klemme dem ind én gang om ugen, samtidig med at der også skal være plads til andre indlæg.

Jeg har, som mange af jer nok har bemærket, skiftet upload klient fra MegaUpload.com til SendSpace.com, dette er hovedsageligt fordi MegaUpload ikke rigtig gad som jeg gad mere.

Ellers er der ikke sket andet, her kommer fire ledetråde til denne uges Sunday Giveaway:
 • Rap gruppe
 • Det er deres femte udgivelse
 • Albummet er første del i en trilogi
 • Som aldrig blev til noget

8 kommentarer:

 1. De La Soul - Art Official Intelligence: Mosaic Thump?

  SvarSlet
 2. Tillykke Flyinrose,

  Jeg burde bare sende CD'en til dig hver uge, uden overhovedet at spilde min tid på at skrive indlægget. Jeg har din adresse, så den behøver du ikke at sende igen. Jeg sender CD'en asap.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Det er jo altid en glæde at vinde :) Synes nu at jeg kan huske du har omtalt triologien før, kan bare ikke huske hvor.

  SvarSlet
 4. Arjjj. Flyinrose igen. Jeg synes snart han skal diskes så vi andre har en chance. TBA kan du ikke lægge noget Kardinal Offishall op? Jeg tænker på hams første..den med "husslin" på.. kan fandme ikke finde den nogensteder og mit eks er blevet væk og tak for en fed blog. God sommer
  Pepss

  SvarSlet
 5. Hey Anonym,

  det ville lige være drastisk nok at diske nogen, men måske jeg bare burde gøre quizzen lidt mere tricky. Anyway, hvis du smider mig en mail på tobeannounced@gmail.com så skal jeg nok hooke dig op med den Kardinal Offishall plade du mangler.
  Peace
  t

  SvarSlet
 6. tba, vil du ikke uddybe hvorfor du er gået væk fra MegaUpload? Sendspace har en usandsynligt langsom download-server.

  SvarSlet
 7. Hej Peter,

  Det vil jeg da gerne; MegaUpload vil simpelthen ikke lade mig uploade, hverken gennem browser, toolbar eller Megamanager, det er meget mystisk. Jeg ved godt SendSpace er langsomt, men det er det eneste sted jeg kan finde hvor man kan uploade så meget (op til 300 mb, pr fil), ud over MegaUpload. Ellers er der RapidShare, men dem har jeg også trouble med, til trods for at have en Premium Account. Jeg har overvejet at prøve Zshare, men jeg syntes deres måde at downloade på er alt for besværlig.

  Håber det gav lidt klargøring, jeg er desuden meget åben for forslag.

  Peace
  t

  SvarSlet
 8. Aight, det er en god grund :) Jeg ville have foreslået zShare, men hvis du ikke bryder dig om den så er den jo ikke længere.

  SvarSlet