lørdag den 23. august 2008

Alting har været ude af fokus, lige indtil nu

Da jeg så det her indlæg på rapspot.dk, kom jeg pludselig i tanke om denne her glemte perle.

Elzhi - Out of focus EP

Elzhi er en rapper som de fleste kender gennem Slum Village, men allerede før han kom ind i varmen hos Dilla og de andre, var han godt i gang med sit eget lille projekt. Nemlig EP'en "Out Of Focus", desværre blev EP'en aldrig udgivet - hvorfor ved jeg ikke. I stedet lavede Elzhi et par kasette bånd med EP'en på + 3 ekstra numre, som han så gav væk til et par venner og bekendte.
Dette kassette bånd er så flittigt blevet lagt ud på nettet og solgt som bootleg CD. Desværre er der i mellem tiden, blevet ændret en del på det oprindelige bånd, hvor der ud over at være blevet tilføjet to tracks også er blevet fiflet en del med selve tracklisten, hvor mange af titlerne er blevet ændret

Men, jeg har selvfølgelig rettet op på dette, jeg har nemlig googlet lidt og nørdet lidt, og faldt tilfældigvis over et forum indlæg hvor en heldig ejer af det oprindelige kassette bånd er så venlig at rette disse fejl.

Jeg har rettet tracklisten så den passer, men har ladet de to numre blive som ikke optræder på det originale kassette bånd. Denne EP ligger som regel på nettet under navnet "Elzhi Unreleased Solo Project". Hvis i allerede har downloadet den et andet sted, så skriver jeg lige ændringerne her så i selv kan rette dem. Ændringerne er skrevet med fed.
 1. A Slumfull Introduction
 2. A Walk Down Memory Lane - (original titel) Scattered Pictures
 3. Musick - (original titel) Musick (Last days of hip hop)
 4. Palm Trees Passion Fruit - (optræder ikke på kassette bånd)
 5. Mid Album Interlude
 6. Feel This (This Here) -(original titel) S.A.R.A.H. (Someone As Real As Her)
 7. Issues Interlude
 8. Love - (optræder ikke på kassette bånd)
 9. What I Am
 10. Not Born To Lose - (original titel) The Big F.U.
 11. Unfinished Stories - (original titel) Boomerang Slang
 12. The Beginning Of The End - (original titel) Where It All Begins
Ellers vil jeg blot lige nævne at denne her EP virkelig er super fed, hvis i ikke allerede kender så meget til Elzhi så er det her en rigtig god introduktion.

Tryk her for at hente: Elzhi - Out Of Focus EP

2 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor du spytter ild ud i disse dage. Det er jo helt vildt fedt. Glæder mig til, at høre hvad den her EP bringer.
  Preface er for fed! Virkelig et solidt album.

  -P

  SvarSlet
 2. Det er faktisk ret fedt, især "Scattered Pictures". Havde egentlig forventet at kvaliteten ville stinke rimelig kraftigt, da det jo okmmer fra kassetebånd, men det gør det jo ikke.

  Mange tak.

  SvarSlet