tirsdag den 5. august 2008

Man gør hvad som helst for at slippe fra dødsgangen

Snoop Doggy Dogg - Fuck Death Row

Denne uge fremhæver jeg endnu en "unreleased" plade, som jeg dog ikke har den helt præcise historie på. Snoop skulle efter sigende have indspillet denne plade, umiddelbart inden bruddet med Death Row, den blev dog aldrig udgivet. Dels på grund af titlen, men sandsynligvis også på grund af Death Rows mange problemer på dette tidspunkt (omkring 96-97). Desuden må man antage at Suge Knight nemt kunne have ændret titlen hvis han ville, men det havde nok ikke top prioritet da han på daværende tidspunkt skulle rigtig mange år bag tremmer.

Taget i betragtning af at dette er en Snoop udgivelse, findes der overraskende lidt info om den. Dog ved jeg at der er blevet lavet en bootleg udgivelse, hvor der er inkluderet to remixes af henholdsvis "Deep Cover" og "G Thang", det er ikke den jeg uploader her.

Som man måske kan gætte sig til, så er dette ikke Snoops aller bedste materialle fra den tid, da han tydeligvis ikke gider spilde sit A-game på flere Death Row udgivelser. Men hvis man savner noget vintage Snoop, så er det lige noget for dig.

Tryk her for at hente: Snoop Dogg - Fuck Death Row

1 kommentar:

  1. yahuu... man kan aaaaaldrig få for meget snoop.

    SvarSlet