mandag den 25. august 2008

Tripple R (del 1)

Efter jeg skrev gårsdagens indlæg, så kriblede det næsten helt i fingrene efter at få startet dette nye tiltag. Derfor får i det allerede nu i stedet for at vente helt til september. Jeg hopper bare direkte ind i det, så tror jeg rimelig hurtigt i får en fornemmelse af hvad det går ud på.
Dette bliver et fast ugentligt indlæg, jeg har bare ikke lige fundet en fast dag endnu (måske mandag).

Random Rap Randomness

Fat Joe på Juan Epstein
Juan Epstein er en podcast med Cipha Sounds og Pete Rosenberg. Fat Joe fortæller virkelig nogle vilde historier, dette er rap-history 101. Jeg er en mega Fat Joe fan og dette interview, giver en meget god indsigt i hans karriere, blandt andet en meget detaljeret redegørelse af hans forhold til DJ Premier.

The Game namedropper
Det kommer vel ikke som nogen overraskelse at The Game namedropper på sin nye plade. Ligesom med de to andre, er der nogen som har brugt tid på at tælle hvor mange gange han namedropper hvem.

Press rewind if I haven't blown your mind
Jeg fulgte med i denne blog helt fra begyndelsen, men pludselig stoppede den bare. Det er en super fed blog, hvor man blandt andet kan læse den første cover-story fra The Source med Dr. Dre, Illmatic anmeldelsen fra The Source og mange andre gamle artikler og interviews fra diverse magaziner.

En begynder guide til "no homo"
Jeg hader "no homo" udtrykket, her er der en meget fed video som beskriver fænomenet.

1 kommentar:

  1. grineren ide! jeg var selv meget på press rewind bloggen, men efter han stoppede har jeg ikk fulgt så meget med! Især anmeldelsen af illmatic og Common's Ressurection er classic reviews!!!

    god work!

    SvarSlet