søndag den 10. august 2008

Sunday giveaway (del 27)

Som sædvanlig er det ikke meningen at der ikke har været flere indlæg i denne uge, men jeg har erhvervet mig noget nyt legetøj som har taget det meste af min fri tid. (PS. den er fucking fed, meget anbefalelsesværdig).

Anyway, sunday giveaway er noget som i altid kan regne med kommer. Til gengæld bliver det ikke som tidligere hvor jeg har afholdt konkurrencen på bloggen, i stedet er den nu flyttet til en ny-oprettet Facebook fan side. Jeg har tidligere nævnt dette, så det burde ikke være nyt.

Grunden er ganske simpel, at jeg kan se på besøg osv. at der er utrolig mange som kun læser denne blog for at vinde en CD. Jeg kunne i princippet være fuldstændig ligeglad, men det var fra starten af meningen at det skulle være en måde at give noget tilbage til dem som rent faktisk nyder, læser og bidrager til de ting jeg skriver på bloggen. Nu ved jeg godt at man sagtens kan gøre sig til "fan" af denne side, uden reelt set at give en fuck om andet end at vinde en CD engang om ugen. If that's the case, so be it... men nu er der i hvert fald luget lidt ud i masserne.

Så fra nu af er det kun dem som åbent tilkendegiver at de læser bloggen, som vil have mulighed for at vinde en CD. Jeg vil stadig skrive et indlæg hver søndag på bloggen, så man ved hvornår man skal tjekke efter updates fra mig på Facebook.


Peace
t

5 kommentarer:

 1. Fedt nyt legetøj... Den ser god og brugbar ud... Dog kun 20gb, men det er kool - Hvordan er batteriet på den ? Hvor mange timer

  SvarSlet
 2. dvs os som ikke gider ha en facebook ikke længere kan deltage selvom vi har givet den op for din blog i lang tid? men okay jeg går mere op din blog end i dine konhurrencer, så længe den ik også bliver flytte til FACEdetværstestedatgemmesig forfolkmanikkevilsnakkemedBOOK.

  SvarSlet
 3. så skal man altså til at oprette sig en facebook.

  Hva fanden jeg har aligevel aldrig vundet noget.

  Men kan du ikke poste herinde, hvilke cd'er du giver væk og hvilke ledetråde folk fik, da jeg stadig syntes det er lidt morsomt.

  SvarSlet
 4. Jeg har selv haft de samme overvejelser, og blev faktisk spurgt om præcis det samme af min kæreste i går aftes. Hvis man gerne vil deltage i konkurrencen selv om man ikke har en facebook, så send mig en mail på: tobeannounced@gmail.com - så sørger jeg for at i får en mail hver søndag med ledetrådene osv.

  Ps. i denne uge var det: Outkast - Stankonia og man fik 3 spørgsmål om bloggen.


  Peace
  t

  SvarSlet
 5. Far Polar - min har kun 16GB batteriet er ikke vildt (3 timer), men det dækker mine behov. Desuden kommer der et nyt batteri i løbet af et par måneder som efter sigende skulle holde over 12 timer, så det kunne man jo altid bare købe. Det fede ved den er dog helt klart str., vægten og den generelle kvalitetsfølelse som den har. Taget i betragtning af prisen.

  Peace
  t

  SvarSlet