tirsdag den 19. august 2008

Hvad med os? (del 2)

Jeg ved ikke rigtig om disse to udgivelser passer ind under dette tema, men det var egentlig bare et påskud for at dele dem med jer. Samtidig med at jeg kan fortælle en lille historie.

Lord Finesse - Rare Selection EP vol. 1 & 2

Disse to EP'er er "Japan only" releases, ud over at de kun kan erhverves i Japan, så er de også kun blevet trykt i 300 eksemplarer hver. Hvoraf de 150 af dem er forbeholdt det internationale marked.

Anyway, jeg har ihærdigt prøvet at købe disse EP'er... eller i hvert fald vol. 1, eftersom vol. 2 først var til rådighed for under en uge siden. Men at købe denne EP har vist sig at være langt mere besværligt end som så. For det første acceptere de ingen anden form for betaling end over Paypal... Hvad er problemet, det er da det nemeste i verden - tænker i nok.
Well, jeg har lidt forbehold overfor Paypal, da min konto er blevet udnyttet én gang før, hvor en eller anden random Englænder, på en eller anden måde fik brugt 3900 kr. på en "Special Edition Prada LG" mobil telefon, selv om dette gik relativt smertefrit, så har jeg ikke rigtig ville bruge Paypal til at lagre mine kort oplysninger siden.
Da jeg så endelig besluttede mig for at opdatere min Paypal konto, så har det vist sig komplet umuligt af årsager som jeg simpelthen ikke forstår. De vil ikke acceptere mit tlf. nr., fordi det ikke har nok cifre, de vil ikke acceptere mit post nr. fordi det ikke har nok cifre og sidst men ikke mindst, så vil de ikke acceptere mit kort nr. fordi de ikke kan validere min adresse??? Jeg har prøvet ALT, og mener også selv at jeg er rimelig ferm på Internettet, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre pt. (Paypal selv forstår ikke problemet og siger det er "unfortunate".)

Så lige nu ser det ud til at jeg ikke får købt disse to EP'er i tide, hvilket virkelig pisser mig af... Og så begynder det også at pisse mig af, at sådan nogle ting absolut skal være så skide "exclusive" og blah, blah, blah.. for jeg er personligt pisse ligeglad med om der kun er 300 andre i verdenen som har de EP'er, jeg vil bare gerne støtte op og købe dem, men det må jeg ikke.

Hvis i ikke ved hvad det er for nogen EP'er, så kan jeg lige hurtigt nævne, at det er "hand-picked" Lord Finesse exclusives. Dette er créme de la créme 90'er east coast, som kun er blevet trykt på disse udgivelser.

Tryk her for at hente: Lord Finesse - Rare Selection EP vol. 1 & 2

3 kommentarer:

 1. Fedt, fedt, fedt hook up. Tak!

  Kedeligt med Paypal, tho'. Har efterhånden brugt det nogle gange, helt smertefrit. Det mig til, at overveje sikkerheden med Paypal endnu engang, når jeg læser din historie.

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke den store Lord Finesse fanatiker, but I knoooow I'm gonna diig this!
  Mange tak! og hvornår kommer cd'en? =) (mig der vandt i sønndags.

  SvarSlet
 3. Hey Jonathan, jeg har haft psyko travlt denne her uge, men jeg sender den i løbet af næste uge.

  Peace
  t

  SvarSlet