fredag den 29. august 2008

Det gyldne barn får aldrig en chance

Ras Kass - Goldyn Child

Jeg troede egentlig jeg var færdig med Ras Kass sagaen, men en hurtig søgning på bloggen viser dog at jeg helt har forsømt dette album. Jeg kan lige opsummere hvor langt vi er nået i historien:

Ras Kass laver en demo version af "Soul On Ice", denne udgave bliver ikke godkendt af pladeselskabet. Ras Kass er ikke tilfreds men ændrer albummet, til den version vi kender (og elsker) i dag. Ras Kass laver sit andet album "Rasassination", som ikke bliver modtaget særlig godt af fans og anmeldere, forholdet til selskabet forværres.
Ras Kass indspiller sit tredje album "Van Gogh", som aldrig bliver udgivet på grund af forskellige årsager, forholdet til selskabet ser nu meget slemt ud.

Nu er vi så nået til dette indlæg, Ras Kass har det som sagt ikke særlig godt hos sit pladeselskab. Han bider dog i det sure æble og påbegynder indspilningerne af sit femte (hvis vi tager demo versionen af Soul On Ice med) album "Goldyn Child". Pladen indeholder en del numre fra "Van Gogh" samt en masse nye. Desværre ser Ras Kass og Priority ikke tingene ens endnu engang, åbenbart på grund af valg af første single. Ras vil have Premier, selskabet vil have Dre - hvis det er ens største problem, altså valget mellem Premier eller Dre, så er man heldig. Men sådan lå landet nu engang og Ras endte med endnu et album i samlingen, som aldrig ville ramme masserne.

Efterfølgende har Ras bestemt ikke haft det nemt med Priority som stadig nægter at fritstille ham fra sin kontrakt, derfor har alle efterfølgende udgivelser fra hans side været såkaldte "street albums" eller mixtapes.

Goldyn Child er, ligesom Van Gogh, en glemt perle. Mange af numrene har allerede været rundt på nettet, men nu har i det fulde album.

Tryk her for at hente: Ras Kass - Goldyn Child

Ingen kommentarer:

Send en kommentar