tirsdag den 2. september 2008

21 gun salute

Selvom denne blog nærmest aldrig handler om noget fra Danmark, med mindre det er en koncert, så mener jeg bestemt at det er på sin plads at give en sidste salut, når hele to hjemmesider beslutter at lukke og slukke (og så endda i samme måned).

Det drejer sig om henholdsvis hiphop.dk og flavourz.dk. Begge disse sider har igennem mange år dækket både den amerikanske og danske hip hop scene. Det er sørgeligt at se to af de største dansksprogede hip hop hjemmesider lukke, men samtidig også forståeligt når man læser grundlagene for lukningerne, som i bund og grund ikke er så forskellige fra hinanden.

Jeg må ærligt indrømme at jeg selv har stået med samme dilemmaer, men heldigvis kan jeg holde en knap så stringent dagsorden, i forhold til en mere basal hjemmeside opbgygning. Begge sider har været søde til at nævne min blog, da jeg stadig blot var en rookie, og det er jeg taknemmelig for. Jeg ønsker alle involverede parter held og lykke i fremtiden, hvis i nogensinde beslutter at stable noget nyt på benene - så er jeg mere end villig til at hjælpe til.

tobeannounced salutes you

2 kommentarer:

  1. Jeg skrev selv for Hiphop.dk, så jeg er naturligvis også trist over det.

    Dog er den nye side www.rap-game.dk helt klart værd at tjekke! Og ikke kun fordi, jeg er skribent.

    SvarSlet