mandag den 1. september 2008

Tripple R (del 2)

Random Rap Randomness

Dress Like Kanye
Elsker du Kanye's stil? Vil du vide præcis hvilke Gucci mokasiner Kanye havde på i sin sidste video? Så tjeck denne her blog, der løbende reportere hvad for noget tøj Kanye har på, og hvor det kan købes... PS. man skal have pengepungen i orden for at følge med Kanye.

Death Row anybody?
Death Row sagaen fortsætter... Salget af Death Row er gået i vasken, så hvis man lige ligger inde med 24 mill. dollars, så kunne det måske være værd at overveje, måske Nik og Jay har planer.

Souljah Boy bliver godkendt af KRS-One
Man er ikke en del af Hip Hop kulturen, med mindre KRS-One siger man er en del af hip hop kulturen. Jeg ved dog ikke om jeg kan stole på en mand, der synes 50 Cent bringer mere til hip hop end Kanye West... Mode har jo aldrig været en del af hip hop, han er nok bare jaloux over de glemte ham.

Juan Epstein og Nelly
Jeg skrev også om denne podcast i sidste uge, hvis i ikke har tjekket op for den endnu så gør det med det samme, jeg er selv blevet totalt afhængig og har nærmest lyttet til den 24/7 for at indhente det forsømte. Dette er den nyeste og er med Nelly, som faktisk overrasker mig fuldstændig ved at give et super fedt og ærligt interview om sin musik og dens plads i hip hop... "Country Grammar is the worst song ever recorded"... direct quote.

Neptunes + Common
Super fedt track fra Common, med en okay fed video.

1 kommentar:

  1. Jeg er sku også overrasket over det nye Common! Mange spår den nye plade til at blive "Electric Circus 2" men jeg tror skam den nye plade blir' noget helt andet..

    - 9Milli.

    SvarSlet