fredag den 19. september 2008

Et lille ønske til at slutte ugen med

Crustified Dibbs - Night Of The Bloody Apes

Ugen er ved at være slut og jeg kan lige så godt slutte den, som jeg startede den. Nemlig med at opfylde et ønske. Generelt er det meget rart når i ønske noget, så behøver jeg ikke selv at tænke og nogle gange opdager jeg noget som jeg ikke selv har hørt om før. Det er netop tilfældet med denne her, som jeg faktisk aldrig havde hørt om. Det betyder så også at jeg ikke kan fortælle særlig meget om den. 

Det jeg kan fortælle er dog, at dette album ikke er crediteret som et "R.A. The Rugged Man" projekt, men som et "Crustified Dibbs" projekt. Crustified Dibbs er et samarbejde mellem R.A. og produceren Nigga Niles. Det kan blandt andet være derfor at man kan have lidt svært ved at finde den på nettet.

Jeg har ikke engang selv fået hørt den helt igennem, så jeg kan ikke umiddelbart fortælle om den er fed, men det er den nok hvis man kender R.A.'s standard. Kvalitteten er ikke suveræn, men sådan er det jo tit med de her.

4 kommentarer:

 1. Svedigt! For nu at være et lidt utaknemmeligt, kunne du så måske uploade som en zip fil? Jeg er computer spasser og jeg fatter ikke de rar.filer... Ellers lækkert, jeg har ledt længe efter den, uden held. Så big up!

  -Ejgilo

  SvarSlet
 2. Jeg har ændret linket til en zip fil.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Har den i forvejen. Dog havde jeg ingen problemer med at finde den, jeg googlede den bare.

  SvarSlet