mandag den 1. september 2008

(no homo)

Jeg har haft sindsyg mange overvejelser over hvorvidt jeg skulle smide denne her op på bloggen, men i og med der på forsiden står "Derudover vil der også være musik som jeg personligt synes er godt og som jeg gerne vil dele med andre, disse numre vil ikke altid være Hip Hop" så er jeg vel undskyldt.

George Michael - Unplugged

Jeg har altid været stor George Michael fan, jeg synes han laver noget fed musik og har en fed personlighed. Det var derfor med stor glæde at jeg skulle ind og se ham spille i Parken, endda til hans aller sidste koncert. Efter den oplevelse, tænkte jeg at det ville være på sin plads at dele denne fantastiske udgivelse med andre hip hoppere, som måtte være skabs George Michael fans.

Ligesom de andre ting på bloggen, så er denne unplugged session aldrig blevet udgivet. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg ved dog at der en online underskrift indsamling om at få udgivet hans tilbageholdte materialle.

Denne unplugged session var faktisk rigtig svær for mig skaffe, selv om jeg godt kan se at den er lidt nemmere at få nu. Men hey, hvis i kan lide George Michael så download den med det samme og hør den fedeste version af "Star People", og hvis man ikke kan lide George Michael så vent på næste indlæg.

Tryk her for at hente: George Michael - Unplugged

2 kommentarer:

 1. haha, brother i am with you!

  Jeg henter den her, Father figure er dog min fave.

  9Milli.

  SvarSlet
 2. Det er godt at høre jeg ikke er alene.

  Med hensyn til Common's nye, så har jeg faktisk kun hørt det ene nummer, men jeg har også læst at der er mange som tror det bliver Electric 2.

  SvarSlet