onsdag den 17. september 2008

Tripple R (del 4)

Random Rap Randomness

Endnu en limited edition t-shirt, som desværre ikke er særlig fed. Håber de ryger hurtigere end hans dukke.

Ved ikke om der er nogen af jer som har hørt Kanye's første single (link), men den er i hvert fald blevet svinet godt til. Nu har han så besluttet sig for at ændre den til det her (link).
Jeg kunne bedre lide den oprindelige, den nye er lidt for larmende.

Nate Dogg er ikke i sit livs bedste helbred, lad os håbe han får det bedre så han snart kan generobre sin plads, som go-to-hook-singer i stedet for den ulidelige Akon.

Endnu et mediecirkus i sigte, for anden gang dropper 50 og Kanye albums i samme måned, og sandynligvis også samme dag. 

Hun lyder nærmest identisk med Beyonce (bare ikke helt lige så dygtig), og så laver hun "real" musik. Jeg synes det lyder af lort, men Wale leverer endnu engang varen med et fedt vers.

Jeg ved godt det er en gammel nyhed, men det er først lige gået op for mig nu at de meget omtalte Dr. Dre høretelefoner har ramt gaden. 2799 kr. koster de og alligevel tror jeg ikke engang de kan nå mine HD 595 til sokkeholderne. 

Husk at gå ind på deres hjemmeside og stem på vinderen.

MSN vs. Google
 

Google vs. Yahoo
 

Yahoo vs. MSN
 
3 kommentarer:

 1. Vent lige et øjeblik... Havde 50 Cent ikke lovet at holde op med at lave musik?

  SvarSlet
 2. jo, men var det ikke noget med at han påstod at "Curtis" havde solgt mere end "Graduation" på verdensplan... Måske husker jeg forkert.

  SvarSlet
 3. Det er rigtig, "Curtis" solgte eftersigende mere udenfor USA end "Gratuation".

  jeg har et musik request jeg håber MEGET på kan opfyldes, selvom jeg tror det er så godt som umuligt. RA the rugged man's unreleased '94 plade "Night Of The Bloody Apes". Fuck jeg ville gerne have fingrene i det shit! RA rocks my world. Eller bare noget af det alt det shit der aldrig officielt er udgivet. Peace og super blog! -Ejgilo

  SvarSlet