søndag den 22. november 2009

Ustrukturerede søndage (del 5)

Fødselsdags ønskerne er veloverstået og det er så småt blevet tid til at kigge på den bachelor opgave jeg slet ikke har skænket en tanke. Inden da, vil jeg dog lige bruge det resterende af min søndag på at indfri ét sidste ønske, som jeg nu har modtaget en del gange i løbet af de sidste 3 år bloggen har eksisteret.

Det drejer sig om en liste over blogs, som jeg personligt tjekker og finder interessante. Det er egentlig ikke fordi det skal være helt vildt hemmelighedsfuldt, jeg har bare aldrig rigtig forstået relevanssen i forhold til denne blog (der er nok ikke så mange decideret musik blogs, som i regner med). Jeg tjekker mange andre blogs generelt, når jeg eksempelvis skal skrive et indlæg, eller søger efter konkrette ting, de listede er blogs som jeg tjekker hver dag (flere gange dagligt).

En af de eneste Vlogs der er værd at tjekke, han opdatere indholdet alt for sjældent (selv i forhold til mig) men når han endelig gør, plejer det at være ventetiden værd.

http://fuck-tha-muthaphukkin-police.blogspot.com/ (Back 2 Da OG/Don't Bite Tha Funk/One Eight Seven)
Den absolut bedste west coast blog derude, her finder man ALT hvad man overhovedet kan drømme om af obskurt west coast shiat.

Måske en cliché, men dette er nr. 1 kilde til 90% af alt det som bliver kørt igennem alle de andre hip hop blogs. 95% af indholdet er lort og irrelevant, men de sidste 5% er det hele værd - og så har man det med det samme.

En rigtig blog, i den gammeldags forstand. Skriver om alt og intet inden for hip hoppens univers, med lige dele humor og indsigt. Bestemt et kig værd.

Nok den bedste "content" blog derude, den minder på mange punkter om NahRight, men hvor alt lortet er skåret fra. Derudover bliver bloggen løbende opdateret med sneaker og gadget nyheder, som er en god lille bonus hvis man interesserer sig for dette.

QB all day every day, alt hvad man overhovedet kan drømme om, fra et af de mest produktive kvarterer i hip hop.

http://startsnitching.blogspot.com/ (Telling the Truth Off of the Project Roof)
Denne blog har ikke været aktiv siden august og har generelt et rimeligt on/off liv, men når han endelig kører, så er det fandme sjovt. Det er ikke en "hip hop blog" per se, men da den kørte regelmæssigt var det et overordnet "hip hop" publikum som kommenterede og linkede.

Man kan ikke have en blog-roll over hip hop blogs, uden at inkludere denne. Bloggen udspringer fra det notoriske Philaflava forum, hvilket nok må siges at være et af de mest engagerede musik forum derude. 95% af indholdet er bruger kreeret.

http://therapup.uproxx.com/ (The Rap Up - It's Bigger Than Hip Hop)
Samme stil som OnSmash, dog langt mere personligt og med en del mere "spredt" indhold. Hvis man desuden har lidt interesse for basket og kvinder, så går man ikke helt galt her.

http://internetscelebrities.com/ (On the Internets, nobody knows you're a Celebrity)
Dallas Penn og Rafi Kam er "The Internets Celebrities", den absolut bedste Vlog overhovedet. Period. Must see shit.

Dallas Penn's blog, alt mellem himmel og hip hop, måske en af de bedste bloggere overhovedet.

Rafi Kam's blog, samme stil som Dallas Penn, uden sneaker fetichen.

http://www.unkut.com/ (A tribute to ignorance (remix))
Hvis man sidder fast i en slut firser til slut halvfemser tidslomme, som mange af os gør, så er dette stedet for dig.

http://www.byroncrawford.com/ (The mindset of a champion)
Den mest hadet blogger på the Internets, jeg vil ikke give nogen forklaring hvorfor - læs selv og find ud af det, enten elsker man ham eller også så hader man ham, uanset hvad så vil man garanteret vende tilbage igen og igen og...

http://daily-math.com/weblog/ (Daily Mathematics)
Combat Jack's blog, who the fuck is that? tidliger head-honcho advokat for blandt andre Def Jam, har altid en interessant historie eller analyse fra dybt inde i rap industrien.

Hjemsted for Dallas Penn, Byron Crawford, Combat Jack og Ron Mexico, deres nyheds indhold stinker, men deres bloggere er blandt de aller bedste. Specielt hvis man når at fange et Byron Crawford indlæg, inden det bliver fanget af XXL's censur.

En anmeldelses blog, som dækker meget bredt fra nyt til gammelt.

http://www.hiphoppress.com/ (Hip Hop Press: Releases)
Nogle folk tjekker Spine, jeg går direkte til kilden. Layoutet stinker, en del af indholdet er fuldstændig uinteressant, til gengæld dækker det nærmest alt hvad der er værd at følge med i.

Den eneste kunstner blog jeg tjekker, J-Zone er super intelligent og en ægte rap nørd, som ikke er bange for at træde nogen over tæerne eller give props. Her er ingen halvhjertet indlæg, hvor ALT SKRIVES MED CAPS.

Dette er så også en kunstner blog, men forskellen er bare at jeg ikke giver en fux for Mr. Cipha Sounds. Han laver til gengæld den absolut bedste podcast (Juan Epstein), sammen med Peter Rosenberg, og det er det eneste sted man kan få den så snart den rammer nettet.

Ssshhhh.... det er det hemmelige sted, alt det "new shit" før alle andre. De skifter sted rimelig ofte, men går altid under samme navn.

4 kommentarer:

 1. Ondskabsfuldt at linke så mange kilder til overspringshandlinger! Sidder selv og bakser med noget opgaveværk og får da helt sikkert ikk lavet noget lige foreløbig!

  Men endnu engang - tak for endnu et superb indlæg på DKs bedste blog!

  SvarSlet
 2. hey tba, jeg tænkte på om du ikke lige havde disse to numre i baghånden, det drejer sig om:
  Jay-Z - new york city
  Royce da 5'9 - shake this

  Kunne være sweet, dude...

  SvarSlet
 3. Det har jeg da, men er lidt i tvivl om det Jay-Z nummer er det som du leder efter:

  Welcome to new york City (Feat. Cam'ron): http://www.zshare.net/audio/68897886bee2528e/

  Shake This: http://www.zshare.net/audio/68897808f0831bcf/

  SvarSlet
 4. Tusind tak, du! nu er jeg en glad mand!

  SvarSlet