søndag den 29. november 2009

Ustrukturerede søndage (del 6)

Det her bliver et af de der rigtig kedelige indlæg, hvor der ikke er noget musik. Jeg håber dog at i lige vil gøre mig den tjeneste at bruge 2 minutter på at læse indlægget igennem og eventuelt give lidt feedback.

Bloggens layout & indhold
Som i nok har bemærket har jeg løbende lavet ændringer til layoutet her på det sidste, i dag er jeg så gået skridtet længere og integreret, samt flyttet nogle elementer. Personligt kan jeg godt lide ændringerne (ellers havde jeg nok ikke gjort), men jeg frygter at nogle af jer vil synes at bloggen virker for rodet, eller at jeg prøver at presse for mange ting ind. Jeg er alene med bloggen og har ikke et månedligt "redaktionelt" møde hvor jeg kan diskutere den slag, for så vidt denne blog gælder er I redaktionen.

Facebook Fan Boks
Fan boksen er tilføjet så jeg kan se hvor mange som følger bloggen, det er ren ego - men ellers føler jeg bare jeg skriver til ingen. Men nu er den rykket op og fylder en del, er det forstyrrende? eller gør det ingen forskel.

Facebook Fan Boks

View Results


Twitter Feed
tobeannounced twitter profilen fungerer som en forlængelse af det indhold som bloggen dækker, men som der ikke rigtig er plads til. Ud over enkelte tracks og mixtape, bliver den opdateret med random hip hop relaterede nyheder eller blog indlæg. Jeg kan se der er en del af jer som følger de links som bliver smidt op, men er det egentlig kun én af jer som kan lide den? eller er der flere.

Twitter Feed

View Results


Event Kalender
Event kalenderen er et nyt tiltag, hvor jeg vil prøve at udnytte bloggens ét-sides layout, som gør det muligt at dække et væld af informationer uden at brugeren/læseren behøver at bevæge sig væk fra hoved siden. Kalenderen viser de 5 events som ligger tættest på den pågældende dato, og inkludere navn, sted og pris. Da det er på "beta" stadie, så er der ikke sat så mange events ind. Hvis i kan lide tiltaget, så vil jeg bruge ugen på at fylde den op. Hvis man har et event man gerne vil promovere, så smid en mail på: tobeannounced@gmail.com - husk at skrive prisen på det pågældende event.

Event Kalenderen

View Results


One time for your mind afstemningerne
Afstemnings modulet har været der i et par uger og der er en del som stemmer i forhold til hvad jeg havde regnet med. Jeg er selv rimelig tilfreds med metoden, da den letter mit beslutningsarbejde en del så jeg ser ingen umiddelbar grund til hvorfor den ikke skulle blive. Eventuelle kommentarer til modullet, er mere end velkomne.

Etiketter & Blog Arkiv
Da Google search modullet overhovedet ikke fungerede optimalt, har jeg fjernet den og sat etiketter ind helt nede i bunden. Det er en nem og overskuelig måde til at finde indlæg med de kunstnere som bloggen har dækket. Blog arkivet er en rimelig standard blog ting, som jeg ikke umiddelbart ser nogen grund til at fjerne, da det gør det muligt for nye læsere hurtigt at læse op på gamle indlæg.
De er begge gemt væk i bunden, så dem der ønsker at gøre brug af dem selv skal opsøge dem.
Eventuelle kommentarer til modulerne er igen mere end velkomne.

Aflsuttende
Jeg ville blive mere end glad for ris/ros angående ændringerne, så jeg har en fornemmelse af hvad jeg gør rigtigt og hvad jeg gør forkert. Ellers håber jeg bare at i vil blive ved med at vende tilbage.

Ændringer generelt

View Results

4 kommentarer:

 1. jeg har lige lagt mærke til, at de afstemninger som er lagt ind fører en væk fra siden hver gang. Det er pikke irriterende, men jeg håber i holder ud, da det kun er 4 i skal trykke på. Den registrere heldigvis kun ét svar pr. IP, så den fungerer ellers som den skal.

  SvarSlet
 2. Jeg tror jeg vil prøve at svare enkeltvis på hver afstemning, og håber så du kan bruge det til noget:

  Facebook Fan Boks: Den er ikke direkte irriterende, men som du selv påpeger er den forholdsvis ligegyldig (for læserene).

  Twitter Feed: Det fungerer rigtigt godt, synes jeg. Når man checker bloggen, kan man også lige få et lille overblik over mindre ting, men må dog sige, at jeg ikke er den store fan af placeringen.

  Event Kalender: Også et fin tiltag, det må gerne blive!

  Etiketter & Blog Arkiv: Jeg synes denne del virker meget rodet, med etiketterne i bunden af bloggen, men hvis det er den nemmeste måde at navigere på bloggen, må det vel være sådan.

  SvarSlet
 3. Syntes det gennerelt det ser ret godt ud, har dog 2 bemærkninger.

  Først og fremmest er det Facebook tingen, som jeg syntes fylder lidt for meget. Jeg derfor vil foreslå dig at flytte den(hvis muligt), så den ligger under indlæget, så den ikke er det første man ser når man åbner siden.

  Det andet er med hensyn til etiketterne som jeg godt nok syntes er temmelig forvirene. Har dog ikke den store betydning, da jeg selv navigere med arkivet, og de på ingen måde er i vejen.

  Ellers godt arbejde.

  SvarSlet
 4. Kalender er fed, og så er det bare rart, at se der er liv i bloggen :)

  SvarSlet