søndag den 29. april 2007

En sløj omgang

Denne måned har ikke ligefrem været proppet med indlæg, grunden kender i alle, så der er ikke nogen grund til at undskylde.

Maj måned, bliver desværre lidt i samme form som April måned. Dette skyldes at jeg skal flytte, det burde ikke tage mere end en uge og jeg garantere at bloggen vil vende tilbage i storform, umiddelbart efter flytningen.
Ligesom da jeg drog til Paris, vil jeg selvfølgelig lave et "stort" indlæg lige inden flytningen går igang, så i ikke skal gå og abstinere mens bloggen står stille.

Ellers er der jo ikke så meget at fortælle, jeg håber stadig i finder bloggen interessant og at i stadig tjekker op for den regelmæssigt.

Jeg vil slutte af med at gentage mig selv, fra sidste måned; husk at skrive kommentarer, husk at blive min MySpace ven og husk at nyde det gode vejr.

Peace
tba

6 kommentarer:

 1. Jeg synes stadig du kører god stil.
  Tjekker siden hverdag, selv da du var på ferie.. :P

  Oh yeah, det ville ikke være dårligt med lidt flere kommentarer fra folk!

  Peace

  SvarSlet
 2. Jeg checker også stadig bloggen dagligt.

  Kunne vi få noget mer musik fra Roots. der var et nummer forleden

  SvarSlet
 3. Yo Tba ! Nu når sommeren så småt er kommet , kan du så ikke lave en liste til sommer bbq's ! Med chilled hiphop songs's like "How Its Going Down" med DMX eller andre ! du ved , u make tha call ! ku være cool ! peace !

  9Milli .

  SvarSlet
 4. Ja, en sommer skive ville være nice :)

  SvarSlet
 5. Hvis i vil have sommer, så tjek http://crooklyns.blogspot.com/ og rul lidt ned, der ligger der 101 sommer tracks til download.

  SvarSlet
 6. Hey,

  Godt at læse i tjekker bloggen.

  Henrik, dit ønske er opfyldt.

  9milli, sommer/BBQ mix bliver på søndag, det lover jeg.

  Peace
  tba

  SvarSlet