mandag den 2. april 2007

Så er jeg tilbage med lidt veltilberedt musik

Endelig er mit Internet oppe at køre igen, man fatter virkelig ikke hvor afhængig man er af noget, før man ikke har det længere. Ved ikke rigtig hvad der har været galt, men det virker i hvert fald nu og forhåbentlig sker det ikke igen.


Cookin Soul - Mixtape Collection


Lige inden mit Internet gik ned, lavede jeg et indlæg om to udgivelser som kunne hentes gratis på Internettet. Det drejede sig om udgivelser fra Definitive Jux og Stones Throw. Jeg fortsætter lidt i samme spor og uploader fire mixtapes fra producer teamet Cookin Soul. Cookin Soul er en producer trio fra Valencia i Spanien og alle fire mixtapes kan hentes gratis, fra deres hjemmeside. De fire mixtapes er:
 • Cookin Soul - New York State of Mind – Jay-Z, Nas & 50 Cent remixed
 • Cookin Soul - Streets Most Wanted Remixes Volume 1
 • Cookin Soul - Streets Most Wanted Remixes Volume 2
 • Cookin Soul & AZ - A.W.O.L. (Cookin Soul Remix)
Den første siger lidt sig selv og indeholder udelukkende remixes af Jay-Z, Nas og 50 Cent numre. De næste to er mixtapes som indeholder remixes af flere forskellige kunstnere, hovedsageligt east coast kunstnere. Den sidste er et remix projekt, hvor Cookin Soul giver A.W.O.L. pladen af AZ, fornyet kræfter.

Grunden til at jeg fremhæver netop disse udgivelser, er fordi, der nok ikke er særlig mange som kender til dem. Derudover synes jeg at Cookin Soul gør et virkelig godt arbejde, i forhold til andre som forsøger sig med sådan nogle pojekter.

Tryk her for at hente: Cookin Soul – Mixtape Collection

2 kommentarer:

 1. AZ albummet er for lækkert.

  Fedt du får smidt noget op selvom dit internet er gået ned!

  Thumbs up!

  SvarSlet
 2. MERE MURS !!

  PLEEEEASE !

  SvarSlet