torsdag den 5. april 2007

I 1986 måtte man ikke være bøsse

Beastie Boys - Don't Be A Faggot

Dette er mit tredje indlæg om Beastie Boys og (indtil videre) mit sidste, da jeg ikke har mere "svært tilgængeligt" Beastie Boys musik. Hvad er denne udgivelse så for en? (tænker i måske) Beastie Boys kunne da aldrig finde på at lave en plade med titlen "Don't Be A Faggot". Beastie Boys, som er nogen af de aller helligste kunstnere, (kun toppet af Bono fra U2) kunne da aldrig drømme om at fordømme homoseksuelle. Men det kunne de faktisk godt, situationen er faktisk denne at "Don't Be A Faggot" er den oprindelige titel på drengenes sindsygt populære og rekordbrydende debut "License To Ill".

Har jeg så bare uploadet "License To Ill" og givet den en anden titel? Nej, det er ikke lige min stil.
Jeg har derimod uploadet den originale "License To Ill", den som skulle have heddet "Don't Be A Faggot", men som i stedet fik ændret titel, tracklist og (i mindre udstrækning) indhold.

Navneændringen blev påtvunget drengene, da Columbia nægtede at udsende pladen under dens originale titel, derudover kan man også undres hvorvidt Beastie Boys havde opnået samme popularitet hvis de havde beholdt den originale titel.

Det interessante, ved lige netop denne udgave, er de to ekstra numre som blev droppet fra "License To Ill". Det drejer sig om "I'm Down" og "Scenario", derudover indeholder nogle af numrene ekstra eller anderledes vers og anderledes masterering.

"Don't Be A Faggot" er blevet solgt som bootleg på nogle hjemmesider under titlen "Original Ill".

Tryk her for at hente: Beastie Boys - Don't Be A Faggot

Ingen kommentarer:

Send en kommentar