fredag den 6. juli 2007

Bevis dit værd og rock mic'en live (del 7)

John Legend - Live at SOB's in New York

Da jeg nu er i gang med at fremhæve lidt musik som er på Roskilde festivalen, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne lave et indlæg med en af de kunstnere som virkelig er værd at tjekke ud, hvis man altså er på Roskilde Festivalen.

Nu ved jeg at folk har været noget utilfredse over at folkene bag Roskilde Festivalen, har valgt at ligge Talib Kweli og John Legende koncerten på præcis samme tidspunkt. Selvom jeg ikke selv er på Roskilde, må jeg ærlig talt sige at dette er en fatal brøler fra Roskilde festivalens side, og en skam for alle dem som bliver nød til at vælge mellem de to. Jeg har selv oplevet både Talib og John Legend live og begge koncert oplevelser var nogen af de bedste jeg overhovet har haft. (John Legend i Vega var simpelthen suveræn, han synger simpelthen så godt live).

Eftersom jeg ligger inde med en rigtig god live indspilning af John Legend, tænkte jeg at dette ville være et rigtig godt tidspunkt at dele den med jer. Dette er til alle dem som ikke fik set John Legend på Roskilde og ikke mindst til alle dem som ikke er på Roskilde Festivalen. Første nummer på denne indspilning er downloadet værd alene, snyd ikke jer selv og hør tracket "Set It Off".

Tryk her for at hente: John Legend - Live at SOB's in New York

3 kommentarer:

 1. Tror lige der går lidt tid inden jeg downloader denne her... Jeg har nemlig været foruden computer i et stykke tid, og downloader først lige noget af det gamle.

  Den Big L ting kan jeg godt downloade, men der ingenting i den når jeg udpakker den.

  SvarSlet
 2. Okay, det lyder godt nok underligt. Jeg har lige prøvet at downloade den, og der er det hele hvor det skal være.

  Hvis det stadig ikke funker, må du lige skrive så prøver jeg at uploade den igen.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at det virker nu... Efter mange forsøg, og det skete også med det der Dr. Dre noget.

  SvarSlet