mandag den 9. juli 2007

Nu har jeg vidst udsat det længe nok

Dilated Peoples - Imagery, Battle Hymns & Political Poetry

Da jeg så at Dilated Peoples skulle optræde i Danmark, så tænkte jeg at jeg ville skrive lidt om deres første plade som blev skrottet af "Immortal Records". Nu er der så kun 2 dage til de skal optræde, så jeg kan lige så godt holde op med at udsætte dette indlæg.

"Imagery, Battle Hymns & Political Poetry" skulle have været Dilated Peoples første udgivelse, men blev droppet af pladeselskabet. Pladen er lavet før DJ Babu kom til gruppen og eftersigende også før Evidence begyndte at producere, da jeg har læst at han ikke selv stod for nogen af produktionerne på denne plade.

Pladen er ikke i vildt god kvalitet og nogle af numrene er direkte "dårlige" i lyden, men ellers er det en rigtig fed plade som indeholder tidlig Dilated Peoples når det er bedst og bliver gæstet af Redman og Xzibit.

Tryk her for at hente: Dilated Peoples - Imagery, Battle Hymns & Political Poetry

3 kommentarer:

 1. Ejj hvor er det fedt, det her!

  Mads props til dig, fordi du gør alt det her, uploader alt dette super dope hip-hop til alle os backpackers osv. derude.

  Jeg skal selv til Dilated Peoples koncerten, og har de sidste par uger indsamlet næsten ALT hvad jeg kunne komme til med dem. Denne fuldfører samlingen. ;)

  Thanks man!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker når du uploader sådan nogle uudgivede albums. Prøv at tænk på alt det dejlige musik man går glip hvis man ikke kunne downloade det.

  Mange tak.

  SvarSlet
 3. Heu RasH og M dobbl H,

  Tusind tak for de pæne ord, det er netop derfor jeg skriver denne blog

  RasH du skriver du har prøvet at samle nogle Dilated tracks de sidste par uger og ville lige hjælpe:

  http://www.megaupload.com/?d=7337N5XY

  Jeg har samlet alle de tracks med Dilated (eller nogen fra Dilated), som jeg har, du har nok en del af dem, men håber da at der er et enkelt eller to som du ikke havde hørt.

  Peace
  t

  SvarSlet