tirsdag den 3. juli 2007

I troede måske lige jeg havde glemt det...

Jeg skulle lige til at skrive næste indlæg, men jeg synes helt jeg manglede noget. Så kom jeg i tanke om at jeg ikke rigtig havde lavet nogen "update" omkring bloggen ligesom jeg plejer.

Det er egentlig ikke fordi der er sket det helt store, men der er dog et par ting som lige skal nævnes.

Jeg synes selv bloggen kører meget godt, 2-3 indlæg om ugen plus den ugentlige top 8 ser ud til at være et meget godt tempo for mig. Jeg savner dog lidt kommmentarer fra folk, det er som regel de samme 4-5 som skriver kommentarer selvom jeg kan se at der nogle dage er over 100 besøgende og det er lidt ærgeligt at der ikke kommer lidt flere perspektiver på de enkelte stykker musik.
jeg ved godt jeg ikke altid er særlig god til at svare tilbage på en kommentar, men de går bestemt ikke ubemærket hen og det giver også en lidt mere lyst til at skrive nogle flere indlæg.

Til trods for dette er det fedt at se bloggens læsere er vendt tilbage efter min flytte pause, og jeg kan helt klart se at der kommet flere til. Derudover kan jeg også se at min blog tit bliver anbefalet på diverse fora, og det påskønner jeg også rigtig meget.

Det skal også lige nævnes at jeg tager på sommerferie, jeg ved dog ikke helt endnu om det drejer sig om en eller to uger. Jeg kan dog garantere at jeg nok skal lave et ordentlig indlæg så i ikke kommer til at savne mig for meget, som jeg også gjorde (her og her).

Sidst men ikke mindst, vil jeg blot sige tak til alle som læser med.

Peace
tba

5 kommentarer:

 1. Det er os der takker!
  Keep it lit.
  J.

  SvarSlet
 2. jeg er ikke den flittigste til at svare, men tjekker altid op for bloggen dagligt.
  fortsæt det gode arbejde. :)

  Peace.

  SvarSlet
 3. SvampeJesperFirkantBuks3. juli 2007 kl. 22.01

  Yeah, keep on going!

  SvarSlet
 4. Selv tak! :) Det fedt at du gider!

  SvarSlet
 5. Lige et smut hjemme fra roskilde :P:P

  Tusind tak for bloggen, keep it going. Vi elsker det :D

  SvarSlet