onsdag den 3. marts 2010

Last time for your mind?

Så skete det desværre igen, jeg er nu oppe på seks "DMCA Takedown" notifikationer, og de er alle rettet mod "One time for your mind" indlæg. Heldigvis er de ikke blevet slettet, som jeg ellers havde hørt Google var begyndt på. Så selve indholdet er stadig i behold, dog uden de respektive "samplere", som indeholde en 3-4 udvalgte numre fra hver udgivelse. Nu er jeg sådan set blevet det som Google kalder en "repeat offender", med andre ord; jeg er i overhængende fare for at få slettet (deaktiveret kalder Google det) hele min blog.

Den risiko vil jeg selvfølgelig ikke løbe, så jeg ser mig desværre nødsaget til at lave om på "One time for your mind" konceptet, og afskaffe "sampleren", da den simpelthen tiltrækker for meget opmærksomhed. Jeg håber ikke det vil afholde jer fra at læse indlæggene alligevel, og jeg tror (håber) at i forstår mit ræsonnement. Da den eneste anden løsning ville være at flytte bloggen, hvilket jeg ikke helt kan overskue på nuværende tidspunkt.

Hvis i vil se hvilke indlæg det drejer sig om, så kan i trykke her.

3 kommentarer:

 1. kan ikke se problemet i det... Hvis folk vil høre det du snakker om er der jo masser af muligheder for det.. Youtube, Spotify, grooveshark, pladebutikker(!!)...

  SvarSlet
 2. Ja det gør heller ikk den store forskel for mig, jeg syntes det er nogle fine anmeldelser og jeg bliver ved med at læse dem.
  Det giver ingen mening at de reagerer på lupe indlægget though. Det er sguda et gratis mixtape manden selv har smidt på nettet.

  -Ejgilo

  SvarSlet
 3. Hey Ejgilo, Lupe mixtapet blev ikke anmeldt, det er bare fordi der er et IFPI tag, da indlægget handler om problematikken.

  SvarSlet