fredag den 30. marts 2007

En brat slutning

Desværre bliver denne måned på bloggen (sandsynligvis) nød til at ende lidt brat i forhold til hvad jeg plejer. Mit Internet er gået ned og jeg sidder pt. hos min kæreste og skriver dette indlæg, det betyder blandt andet at jeg ikke har mulighed for at uploade noget musik. (og det er jo hele ideen bag bloggen)

Forhåbentlig bliver det ordnet hurtigt men nu har det varet to dage, og jeg har ikke på fornæmmelsen det falder på plads i løbet af weekenden. Derudover håber jeg virkeligt at jeg finder en løsning, så søndagens top 8 i hvert fald er sikret.

Jeg synes jeg har fundet en rigtig god rytme i bloggen og jeg prøver at holde et relativt højt niveau på det jeg uploader. Jeg vil opfordre jer alle til at skrive, hvis der er noget i gerne vil have jeg laver et indlæg om. Jeg ved godt der er en del af jer som allerede har gjort det, hvor jeg ikke lige har skrevet om det endnu, men bare rolig jeg har ikke glemt jer. (det er klart at jeg er mere tilbøjelig til at lave et indlæg, hvis det drejer sig om musik som ikke er helt nemt at fremskaffe)

Det skal også lige nævnes at jeg tager til Paris fra d.18 til d.23 April. Det betyder at der ikke vil være nogen indlæg i denne periode. Men jeg lover ikke at rejse uden at efterlade et "stort" indlæg, som kan holde musik sulten hen, indtil jeg vender tilbage.

Så er der vidst ikke så meget mere at skrive for denne gang, husk at skrive kommentarer, husk at blive min MySpace ven og husk at nyde det gode vejr.

Peace
tba

2 kommentarer:

 1. Ey jeg syntes sku det er noget surt at din blog sådan ska ligge død på den måde, så jeg vil gerne tilbyde at oploade noget til dig.
  Har nemlig en del sjældent selvom det nok næppe er lige så meget som dig.

  Hvis det har interesse så kontakt mig på msn: Kalle-b-r@ofir.dk, så finder vi ud af noget.

  SvarSlet
 2. Hey TBA, ærgeligt det slutter sådan for denne måned... Ville egentlig bare sige tak for de sidste par måneder tilbragt med din blog, super dope at der er nogen der går så meget op i det de laver.. Jeg tænkte på om du ikke har noget sjældent med Cannibal OX? jeg ved ikke om det bare er mig, men Can Ox er altså noget af det største for mig!!
  Peace

  SvarSlet